Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Η κατάντια του MEGA

Πανικός κυριαρχεί στις τάξεις του MEGA το οποίο προσπαθεί με προδελτίο στα πρότυπα του ALTER και παράταση της διάρκειας του κεντρικού δελτίου με την Όλγα Τρέμη να διατηρήσει τις τηλεθεάσεις...
Βέβαια στο μεγάλο κανάλι δεν έχουν προσδιορίσει ακριβώς το πρόβλημα, το οποίο δεν είναι άλλο από τη χρόνια απαξίωση της αντικειμενικότητας η οποία χάθηκε λόγω των κατά καιρούς πολιτικών παιχνιδιών με τα εκάστοτε κυβερνώντα κόμματα.
Οι αγανακτισμένοι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά την κατάσταση στο MEGA και έχουν κηρύξει πόλεμο στο
μεγάλο κανάλι.
Σύμφωνα με ανάρτηση των Άνεργων Δημοσιογράφων, από τις 8 το βράδυ παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από την κεντρική είσοδο του καναλιού 30 – 40 άτομα και φωνάζουν συνθήματα κατά της ομάδας της Μεσογείων.
Κρατούν φυλλάδια που γράφουν ΜΕΓΚΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ τα οποία μοιράζουν σε περαστικούς και τα πετούν προς τις 2 διμοιρίες των ΜΑΤ που έχουν παραταχθεί μπροστά από το κτίριο.
Καρφαρά ολκής πέταξε και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.
Πιο σωστά, απάντησε με το ίδιο νόμισμα σε ερώτηση του Γιάννη Πρετεντέρη σχετικά με τις εκδηλώσεις οργής των πολιτών εναντίον πολιτικών και συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε για τον βουλευτή του Αστέριο Ροντούλη που έπεσε θύμα στην εκλογική του περιφέρεια στην πλατεία της Λάρισας από αγανακτισμένους που του πέταξαν αβγά!

Γιώργος Καρατζαφέρης
Ο γάτος πρόεδρος ως μετρ του είδους που φημίζεται για τις πολιτικές του τρίπλες απάντησε όλο νόημα, «Μην δίνετε σημασία τα ίδια λένε και για τα κανάλια ότι τα περικυκλώνουν οι αγανακτισμένοι»!
Mediasoup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...