Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Καλύτερα τα αντανακλαστικά της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" από τη χαζοΝΔ-SATURN!

Το φως το αληθινό είδε η Ντόρα, από τότε που εγκατέλειψε τη ΝΔ-SATURN!
Κι αυτό γιατί εύκολα διαπιστώνει κανείς πως οι τοποθετήσεις της«Δημοκρατικής Συμμαχίας» σε πολλά καίρια ζητήματα και ριζοσπαστικές είναι και την ουσία των προβλημάτων ακουμπάνε.

Ποιος λογικός πολίτης δεν

Η ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ

 

Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου

Σε ένα όχι τόσο πρωτοφανές για το ενεργητικό του παραλήρημα θρασύτητας, ξετσιπωσιάς και λοιδωρίας προς τον Ελληνικό Λαό επεδόθη εχθές ο ουσιαστικός δικτάτορας – επιτετραμμένος Γ. Παπανδρέου, οχυρωμένος πίσω από στρατιά ΜΑΤ αμφίβολης ταυτότητας και σε μία Θεσσαλονίκη ερειπωμένη και

Μεγάλη γκάφα Κουτρουμάνη: Έβγαλε λίστα ΜΚΟ (που περιλάμβανε τη ΜΚΟ της mother και το ΙΣΤΑΜΕ) από πρόγραμμα επί Σημίτη και τη χρέωσε στη ΝΔ!!!

 

Ρόμπα έγινε ο Κουτρουμάνης που θέλοντας να κάνει «Ρελάνς», στο ότι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και κουμπάροι τους έχουν στήσει φάμπρικα για να βάλουν χέρι μέσω ΜΚΟ στο πρόγραμμα για τους ανέργους, έβγαλε λίστα με ΜΚΟ που δήθεν ....

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Δημοκρατική Συμμαχία: Η κυβέρνηση κάνει τα ίδια λάθη

Ο υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας και Οικονομικών της Δημοκρατικής Συμμαχίας και ευρωβουλευτής, Θεόδωρος Σκυλακάκης, σημείωσε για τις ανακοινώσεις του Υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Η κυβέρνηση μετά από ανικανότητα και φαυλότητα μηνών, πανικόβλητη πλέον, βρίσκεται

Νύχτα έντασης στη Θεσσαλονίκη