Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Απελπισία στη Συγγρού με τις νέες δημοσκοπήσεις... Μοναδικός δρόμος για την εξουσία η Συγκυβέρνηση με το Γιώργο!...!

Μπορεί να διοχετεύουν ψεύτικα χαμόγελα μέσω των σαμαρομπλογκς και σαμαρο-ΜΜΕ, όμως η πραγματική κατάσταση στη ΝΝΔ -λόγω των νέων, μετά Ζάππειο 2, δημοσκοπήσεων- δεν είναι καθόλου ευχάριστη!
 
Ποιος είδε το Θεό και δεν φοβήθηκε, όταν πληροφορήθηκε ο ...
Χρύσανθος Λαζαρίδης, ότι τόσο... κακό (βλ. Ζάππειο 2) έγινε για το τίποτα! Ίσα που καταφέρνουν οι φιλικές προς τη ΝΝΔ εταιρείες δημοσκοπήσεων (MRB στη Real, και RASS στο ΠΑΡΟΝ) να τους φέρουν στα... ίσα με το καταρρέον κυβερνητικό κόμμα!!! (Για την ακρίβεια, μόνο η MRB τους φέρνει στα ίσα, στη RASS προηγείται το ΠΑΣΟΚ με 0,9%...)

Τόση διαφήμιση, τόσα έξοδα, τόση προπαγάνδα, τόση προβολή για το Ζάππειο 2, και ούτε οι «δικοί τους» δημοσκόποι δεν μπορούν να τους εμφανίσουν να προηγούνται, έστω και ελάχιστα, από το ΠΑΣΟΚ!

Ο Χρύσανθος ρίχνει ευθύνες στον ανίκανο Μιχελάκη, και στη γκάφα που διέπραξε με το «υπάρχουν τα χρήματα» (δείτε εδώ)... Ο εκπρόσωπος αντικρούει τα κατηγορώ και θεωρεί ως υπαιτίους για τη... φτωχική σοδειά του Ζαππείου τους «ανοιξιάτικους» μυστικοσυμβούλους του Αντωνάκη.

Άστα να πάνε! Είναι μια ωραία ατμόσφαιρα εκεί στη ΝΝΔούλα... Η φτώχεια φέρνει γκρίνια, και η αδυναμία τους να εκφράσουν πλειοψηφικό ρεύμα εξουσίας -παρά τα όσα αρνητικά συμβαίνουν με το ΠΑΣΟΚ- τους έχει πλέον πείσει ότι ο μόνος δρόμος για την εξουσία είναι η... Συγκυβέρνηση με το Γιωργάκη!...!
DeFreJus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...