Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Αποκατάσταση της πλατείας Συντάγματος ζητάει η Ντόρα Μπακογιάννη

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί  στην πλατεία Συντάγματος, υποστήριξε ότι εκεί δεν υπάρχουν πια «αγανακτισμένοι», αλλά «άνθρωποι οι οποίοι δημιουργούν πρόβλημα». Επομένως η αποκατάσταση της
τάξης με επέμβαση των αρχών είναι πλέον απαραίτητη.
Η πρόεδρος της ΔΗΣΥ εξέφρασε αυτό που όλοι διαπιστώνουμε αλλά διστάζουμε να εκφράσουμε. Το κίνημα των αγανακτισμένων προσπάθησε να αλλάξει την κυβερνητική πολιτική αλλά δεν τα κατάφερε. Οι συνεπείς επαναστάτες κατανοώντας ότι αυτός ο τρόπος αντίδρασης δεν αποδίδει αποχώρησαν, αναζητώντας πιό οργανωμένες μορφές αντίδρασης. Αυτοί που απέμειναν στο Σύνταγμα δεν αντιπροσωπεύουν παρά μόνο την επιμονή στην αποτυχία.
Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην κατάληψη της πλατείας Συντάγματος, αμέσως μετά τη συνάντησή που είχε με αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής. Πρότεινε και ως πρώην Δήμαρχος του δήμου Αθηναίων, την απομάκρυνση των κατασκηνωτών, με συντονισμένη επιχείρηση από την δημοτική αστυνομία, και τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα μέσα σε μία ώρα να αλλάξουν την εικόνα της πλατείας. Αλλωστε όπως εκτίμησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αυτό το οποίο υπάρχει στην πλατεία Συντάγματος αντιπροσωπεύει "την πλήρη ανομία".
Seirios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...