Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Θύμα επίθεσης και ο Παπαχελάς

thumb
Θύμα του γενικότερου κλίματος που έχει επικρατήσει εναντίον των δημοσιογράφων έπεσε παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς. Ο δημοσιογράφος προπηλακίστηκε από αγνώστους ενώ βρισκόταν σε ταβέρνα με φίλους του. Το επεισόδιο διαδραματίστηκε σε ταβέρνα του χωριού Σπήλαιο στη Βασιλίτσα Γρεβενών, την περασμένη εβδομάδα,  όπου ο Παπαχελάς βρέθηκε με παρέα .
Ένας άγνωστος πελάτης τον πλησίασε και αφού τον έβρισε, έφθασε στο σημείο να του πετάξει  το κρασί στο πρόσωπο. Ακολούθησε αναστάτωση μέσα στην ταβέρνα, αλλά ο διευθυντής της «Καθημερινής», αντέδρασε με ψυχραιμία και έτσι δεν προκλήθηκε γενική σύρραξη!
Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας φώναξε αμέσως την αστυνομία, αλλά όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες δεν δόθηκε συνέχεια στο επεισόδιο και έτσι το θέμα έληξε εκεί.
 Όπως φαίνεται, οι πολίτες αυτής της χώρας άρχισαν να συνειδητοποιούν τι συμβαίνει με τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους και αρχίζουν ...

σταδιακά να αντιδρούν. Το κλίμα βαραίνει συνεχώς και οι πολίτες θα αρχίσουν τις επιθέσεις ξεχωριστά στην αρχή και συντονισμένα αργότερα. Τα φαινόμενα αυτά τα βλέπουμε πλέον όλοι καθημερινά. Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός τόσο οι εκρήξεις των πολιτών θα πολλαπλασιάζονται και θα είναι πιο επικίνδυνες, ιδιαίτερα όταν η ανεύθυνη συμπεριφορά των δημοσιογράφων, κυρίως των τηλεοπτικών, συνεχίζεται. Η επίθεση αυτή στον διευθυντή της «Καθημερινής», δείχνει ότι ακόμη και έγκυροι δημοσιογράφοι, όπως είναι ο Παπαχελάς, μπορεί να βρεθούν στο στόχαστρο αγανακτισμένων πολιτών όταν υποστηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και εξαπατούν τον κόσμο.
Οι Έλληνες βυθισμένοι στην ανεργία και την λιτότητα, εξαπατημένοι και χωρίς ελπίδα, δεν ανέχονται  τις σκληρές φιλελεύθερες θέσεις που εκφράζει πολλές φορές το Συγκρότημα του Φαλήρου, τόσο στην εφημερίδα όσο και στο ραδιόφωνο (ΣKAΪ 100,3), που πρωτοστατεί στις επιθέσεις εναντίον εργαζομένων αλλά και ολόκληρων κοινωνικών τάξεων.
Ο Αλέξης Παπαχελάς  δηλαδή, πλήρωσε τον πολιτικό φανατισμό που καλλιεργείται, με ευθύνη της ιδιοκτησίας, από τα ΜΜΕ του Συγκροτήματος στο οποίο έχει ηγετική θέση.
Είναι πλέον σαφές ότι σ’ αυτή την κρίση, τα ΜΜΕ βρίσκονται στο στόχαστρο των πολιτών, τους οποίους εξακολουθούν να παραπλανούν και να τους επιτίθενται φορτώνοντας τους τα χρέη που δημιούργησαν οι ίδιοι και οι πολιτικοί που αποτελούν τους πιο καλοπληρωμένους υπηρέτες του συστήματος.
seirios
Πηγή: το ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...