Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Συνεχίζεται η κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ - Νέο επεισόδιο με "πράσινο" βουλευτή


Για προπαγάνδα «γκεμπελικού τύπου» από την πλευρά της κυβέρνησης, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Σκουρλέτης, που στόχο έχει, όπως ανέφερε, «την αριστερά με σκοπό να ενοχοποιήσει την κοινωνική διαμαρτυρία».

Η τοποθέτηση του προκάλεσε την έντονη αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού

 ανάπτυξης. «Ο κ. Σκουρλέτης και ο κ. Τσίπρας συνεχίζουν τον δικό τους χορό. Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε» είπε ο Σωκράτης Ξυνίδης και κάλεσε τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση στην επίθεση που δέχθηκε έξω από το επιμελητήριο της Ξάνθης. «Συμφωνείτε η το καταδικάζετε; Με αποκάλεσαν προδότη του έθνους, πέταξαν αυγά, μπουκάλι...».


Ο κ. Σκουρλέτης καταδίκασε το γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν συμφωνώ, ούτε μια τρίχα να μην πειράξουν από κανένα υπουργό, αλλά θέλω όλοι αυτοί οι υπουργοί να απολογηθούν μπροστά στον λαό για την εγκληματική πολιτική τους».

Νέο επεισόδιο με «πράσινο» βουλευτή
Τα συνθήματα και οι διαμαρτυρίες για τη στήριξη του μεσοπρόθεσμου από δεκάδες αγανακτισμένους ανάγκασαν, όπως δημοσιεύει η ιστοσελίδα corfupress, την βουλευτή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου να αποχωρήσει από την εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Τεχνών Κέρκυρας χθες το βράδυ.

Το επεισόδιο έγινε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της πρώτης ημέρας του Φεστιβάλ, στα Ανάκτορα Μιχαήλ και Γεωργίου. Δεκάδες αγανακτισμένοι μετέφεραν τη συγκέντρωσή τους από την Πλατεία Δημαρχείου στην είσοδο των Ανακτόρων, δίπλα από το αίθριο στο οποίο εκείνη την ώρα είχε ήδη ξεκινήσει η μουσική εκδήλωση.

Άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και της ίδιας της κ. Γκερέκου, ως αντίδραση για τη στήριξη που παρείχε στη Βουλή στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα του μνημονίου.

Όπως αναφέρει το corfupress, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι φωνές ανάγκασαν τη βουλευτή να αποχωρήσει από την πίσω είσοδο των Ανακτόρων, για να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα και δημιουργηθεί πρόβλημα στην εκδήλωση του φεστιβάλ η διοργάνωση του οποίου ήταν δική της πρωτοβουλία.

Ας σημειωθεί ότι στα Ανάκτορα βρισκόταν ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία, ωστόσο, δεν χρειάστηκε α επέμβει αφού οι διαμαρτυρίες ήταν ειρηνικές και οι αγανακτισμένοι δεν επιχείρησαν να μπουν μέσα στο συναυλιακό χώρο

Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...