Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ο Σάββας έκανε την αρχή


Το είπε και το έκανε… Ο Σάββας Τσιτουρίδης είχε προειδοποιήσει εγκαίρως την κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ ότι δεν θα άφηνε αναπάντητη τυχόν περαιτέρω εμπλοκή του στη διερεύνηση της υπόθεσης των δομημένων ομολόγων, και από τη στιγμή που παραπέμφθηκε σε Προανακριτική Επιτροπή, έκανε πράξη όσα είχε πει.
Έτσι, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, καταθέτει αύριο μήνυση σε βάρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής για τα ομόλογα, Χρήστου Πρωτόπαπα, κατηγορώντας τον για...
 κατάχρηση εξουσίας, και συκοφαντική δυσφήμιση.
Ο Σάββας Τσιτουρίδης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, κατηγορώντας τον Χρήστο Πρωτόπαπα για «προειλημμένη πολιτικά απόφαση, με ανακρίβειες, αυθαίρετους συλλογισμούς και ψευδείς παραδοχές», καθώς και για «απόκρυψη στοιχείων και μαρτυριών», προκειμένου να αναδειχθούν ευθύνες του πρώην υπουργού Απασχόλησης.
Ο πάλαι ποτέ αρχηγός της ομάδας των «λοχαγών» στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, που πρωτοστάτησε στην εκλογή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Παράταξης, το 1997, κάνει την αρχή, προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη κατά των πολιτικών του αντιπάλων, οδό που θα ακολουθήσει και ο Πέτρος Δούκας, για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.
(statesmen.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...