Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε από τον Κ. Παπούλια, την ανάληψη πρωτοβουλίας , ώστε να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα από 180 βουλευτές

Συναίνεση ζητά η Ντόρα, συμφωνία ΝΔ-ΠαΣοΚ ο Κυριάκος
Την ανάληψη πρωτοβουλίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης από 180 βουλευτές ζήτησε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη συνάντησή της με τον κ. Καρ. Παπούλια. .

Η πρόεδρος της ...
Δημοκρατικής Συμμαχίας, τόνισε ότι απαιτείται να υπάρξει ένα μίνιμουμ επίπεδο εθνικής συνεννόησης και αυτό μπορεί να το διασφαλίσει ο κ. Παπούλιας, τον οποίο και ενημέρωσε για τις θέσεις της και έγινε εκτενής συζήτηση για την οικονομική κατάσταση.

«Τα πολιτικά κόμματα περιμένουν να σκάσει η χειροβομβίδα ο ένας στα χέρια του άλλου» είπε η κυρία Μπακογιάννη που σημείωσε στον κ. Παπούλια, ότι δεν πρέπει οι θυσίες των Ελλήνων να πάνε χαμένες.

Σύμφωνα με την κυρία Μπακογιάννη, οι πολίτες βιώνουν την απόγνωση και βλέπουν τη χώρα να «οδεύει χωρίς σχεδιασμό, χωρίς μπούσουλα, με ένα δημόσιο διάλογο, ο οποίος διεξάγεται σαν να ζούσαμε πριν από την κρίση και αγγίζει πολλές φορές τα όρια του παραλόγου
Α. ΄ΡΑΠΑΝΟΣ       Το βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...