Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Επιμένει ο Αντ. Σαμαράς για το μηδενισμό του ελλείμματος

Επέμεινε από τη Λαμία ο Αντώνης Σαμαράς ότι έχει το πρόγραμμα που θα οδηγήσει στο μηδενισμό του ελλείμματος μέσα σε 18 μήνες. Πρόσθεσε, όμως, ότι ότι το λαό δεν τον ενδιαφέρει σε πόσο διάστημα θα μηδενιστεί το έλλειμμα, αλλά η καταληκτική ημερομηνία για τη δοκιμασία που περνά. Όπως υποστήριξε, η Ν.Δ. τη δίνει και το μνημόνιο όχι. «Εμείς δίνουμε Ελπίδα στο λαό», σημείωσε.  
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε τον υπουργό Οικονομικών ...

σε δημόσιο διάλογο, προκειμένου να αποδείξει ότι δεν προτείνει "μαγικά". Όσον αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τον "αντιμνημονιακό" χαρακτήρα που τους έχει προσδώσει , είπε πως "δεν μπορούμε όταν βουλιάζει όλη η χώρα στο φαύλο κύκλο της ύφεσης, να μιλάμε μόνο για αυτοδιοικητικά θέματα".

Ο Αντ. Σαμαράς υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ακυρώνει στην πράξη τον "Καλλικράτη", του οποίου διεκδίκησε την πατρότητα για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας. Όπως είπε, "αποτελεί μια μεταρρύθμιση που η Νέα Δημοκρατία την εμπνεύστηκε και τη σχεδίασε, αλλά δεν την προχώρησε, όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να την προικοδοτήσει με επαρκείς πόρους".


enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...