Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Λοβέρδος: "Νέο Γουδί αν αποτύχουμε"

 

Πολλές συζητήσεις προκαλεί η συνέντευξη στην Real news και στον Βασίλη Σκουρή του Ανδρέα Λοβέρδου που κάνει λόγο για "νέο Γουδί".  "Η πορεία του ΠΑΣΟΚ θα εξαρτηθεί από την πορεία της κυβέρνησης του η οποία για τους επόμενους μήνες θα ...
κριθεί από την θεμελίωση των πολιτικών της ανάπτυξης, της κίνησης δηλαδή των μηχανώ της ελληνικής οικονομίας. Αν επιτύχουμε θα παραμείνουμε ενωμένοι και σε ηγεμονική θέση. Η κατάσταση αυτή θα επηρεάσει θετικά και την ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά. Αν εμείς δεν τα καταφέρουμε τότε - όπως έχω πει από το 2008 - πάμε για νέα ιδρυτική πράξη της Ελληνικής Δημοκρατίας. Πάμε για νέο Γουδί, όχι όμως στους στρατώνες, αλλά στην ελληνική βουλή. 
Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία. "Μου δόθηκε η ευκαιρία στο παρελθόν, πριν υπάρξει επίσημη αρχική θέση, να πω δημόσια την άποψή μου. Το όλο θέμα αποτελεί κοινοβουλευτική και όχι κυβερνητική επιλογή. Είναι γνωστό πως η Βουλή ψηφίζει για τα θέματα αυτά έπειτα από πρόταση βουλευτών. Θα μου δοθεί, λοιπόν, η ευκαιρία να τοποθετηθώ εκ νέου".    

RealNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...