Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Σοφιστείες του εκπροσώπου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  Γ. Πεταλωτής ερωτήθηκε για την αναφορά που γίνεται στο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών στην κυβέρνηση συνασπισμού της Ά. Μέρκελ,  Π. Στάινμπρουκ, στον Γ. Παπανδρέου, και υποστηρίζει ότι  στις αρχές του 2009, σε συνάντησή που είχε με τον Παπανδρέου,  αυτός ο ίδιος  τον ενημέρωσε αναλυτικά για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.
Πως λοιπόν ο σημερινός πρωθυπουργός έχοντας πλήρη γνώση της κατάστασης, διέψευδε τον Κώστα Καραμανλή και υποσχόταν αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό και αναφωνούσε σε κάθε ευκαιρία με στεντόρεια φωνή

λεφτά υπάρχουν.
Η απάντηση του ευφυούς πολιτικού ήταν ομολογουμένως αφοπλιστική. Αφού υποστήριξε αγέρωχος ότι "λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν"στο Ελληνικό κράτος, συνέχισε λέγοντας ότι  ο κ. Παπανδρέου έθετε το ερώτημα - το οποίο πρέπει να απαντήσει η ΝΔ- για το «πού» πήγαν αυτά.
Η μεγαλοφυής όμως παρατήρηση του κυβερνητικού εκπρόσωπου αφορούσε τον φοβερό συλλογισμό του:   το γεγονός πως οι δαπάνες του δημοσίου που επιβάρυναν τον πολίτη και δεν ήταν αναγκαίες, περιορίστηκαν κατά 50%, αποδεικνύει ότι υπήρχαν και υπάρχουν λεφτά.
Σύμφωνα με τον κ. Πεταλωτή, από το Φεβρουάριο του 2009, ο κ. Παπανδρέου ζητούσε εκλογές για να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας (τώρα που μας έχει οδηγήσει;) και επισήμανε ότι «κανείς δεν μπορούσε να αντιληφθεί το μέγεθος της εξαπάτησης» (αυτό το επαναλαμβάνει γιατί το θεωρεί μεγάλη εξυπνάδα)
 Εμείς όμως που βαρεθήκαμε να ακούμε παιδαριώδη ψέματα και τις απαντήσεις για καθυστερημένους, πρέπει να του υπενθυμίσουμε ότι απάντηση στο που πήγαν τα λεφτά έδωσε, ο μεγάλου εκτοπίσματος αντιπρόεδρος λέγοντας με άνεση: "Μαζί τα Φάγαμε"...

Επίσης, ας μας απαντήσει από πότε, την αντισυνταγματική αφαίρεση του εισοδήματος των μισθωτών, την ονομάζει περιορισμό των δημοσίων δαπανών!!!
Ακόμη, αν αυτές οι δαπάνες επιβάρυναν τον πολίτη, τότε τα ταξίδια του πρωθυπουργού των εξωτερικών που με την πολυπληθή αυλή του, γύρισε πάνω από 4 φορές την γή, ποιόν επιβαρύνουν και τι προσφέρουν πέρα από την προσωπική του προβολή.
Και πάμε στην εξαπάτηση. Σήμερα και ο πιο ηλίθιος έλληνας κατάλαβε το μέγεθος της εξαπάτησης από τον Γιωργάκη.
Ο Π. Στάινμπρουκ απλώς επιβεβαίωσε για μιά ακόμη φορά, τα ασύστολα ψεύδη και τις ασύλληπτες δολοπλοκίες που βιώσαμε όλο αυτό το διάστημα.
Τελειώνοντας ας θυμηθούμε την προεκλογική αναμέτρηση με τον Καραμανλή και ας κλάψουμε που δεν τον πιστέψαμε και δεν τον ψηφίσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...