Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Κυβέρνηση προσωπικοτήτων με στήριξη Σαμαρά θα προτείνει ο ΓΑΠ

Κυβέρνηση προσωπικοτήτων με στήριξη Σαμαρά θα προτείνει ο ΓΑΠ
 Εισηγήσεις να προτείνει αύριο στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών κυβέρνηση προσωπικοτήτων που θα έχει και τη στήριξη του Αντώνη Σαμαρά, δέχεται τις τελευταίες ώρες από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός. Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνάντηση υπό τον Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Παπανδρέου είναι ...
έτοιμος , αναφέρουν πληροφορίες της iefimerida, να καλέσει τον πρόεδρο της ΝΔ να συναινέσει σε μια κυβέρνηση που θα περιλαμβάνει ανθρώπους της αγοράς και πρόσωπα υπεράνω κομμάτων που θα προτείνει και ο ίδιος ο κ. Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός προτίθεται να κάνει σαρωτικό ανασχηματισμό απομακρύνοντας προβεβλημένους υπουργούς με πρώτο τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ενώ χρονικός ορίζοντας της κυβέρνησης αυτής θα είναι το 2013.
Η έκτακτη συνεδρίαση που αποκάλυψε πρώτη η iefimerida, είναι πρωτοβουλία του Κ.Παπούλια με τη συναίνεση του πρωθυπουργού. Ήδη έγιναν από την προεδρία της Δημοκρατίας διερευνητικές επαφές με τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τις λεπτομέρειες της κρίσιμης συνάντησης. Οι πολιτικοί αρχηγοί απάντησαν θετικά και ζήτησαν να ενημερωθούν για την ατζέντα της συνάντησης.
Η προεδρία της Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση για τη σύγκληση σύσκεψης πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Κάρολο Παπούλια:
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, στο Προεδρικό Μέγαρο, αύριο Παρασκευή 27 Μαΐου 2011 και ώρα 12.30, με θέμα: «Συζήτηση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα θέματα της οικονομίας».
Στη σύσκεψη ο Πρωθυπουργός θα ενημερώσει για τις συζητήσεις ενόψει των αποφάσεων στην Ε.Ε. και την πορεία της χώρας.
Στη σύσκεψη θα μετάσχουν: ο Πρωθυπουργός κ.Γ. Α. Παπανδρέου, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Ν.Δ. κ.Α.Σαμαράς, η Γενική Γραμματέας της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. κα Α. Παπαρήγα, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης και ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...