Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ο συνεργάτης της Διαμαντοπούλου και η ΜΚΟ προσλήψεων

Με τη διευκρίνιση ότι ο ειδικός συνεργάτης της κ. Διαμαντοπούλου και ιδρυτής ΜΚΟ με προγράμματα «κοινωφελούς εργασίας» έχει πάψει να έχει σχέση με την οργάνωση εδώ και έξι μήνες, απαντούσαν κύκλοι του υπουργείου Παιδείας με αφορμή σχετικό
δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».
Τονίζοντας ότι θα απαντήσει ο ίδιος με επιστολή του προς την εφημερίδα, στελέχη του υπουργείου χθες δεν ήθελαν να μιλήσουν περαιτέρω, τονίζοντας ωστόσο πως η συνεργασία του με την υπουργό έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο, ενώ αποχώρησε από τη ΜΚΟ πριν από έξι μήνες.
«Πρόκειται τελικά για το colpo grosso το οποίο έχει εξυφανθεί στα γραφεία του ίδιου του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. με αφορμή την υπόθεση, σχολιάζοντας πως έχουν πάρει πλέον μορφή χιονοστιβάδας οι αποκαλύψεις για ΜΚΟ που σχετίζονται με το ΠΑΣΟΚ και θα χρηματοδοτηθούν για τα προγράμματα «κοινωφελούς εργασίας».
Οπως αναφέρει: «Μετά τους κυβερνητικούς βουλευτές, τους κουμπάρους υφυπουργών, τους πολιτευτές και τα κομματικά στελέχη, τώρα και σύμβουλοι πρωτοκλασάτων υπουργών αποδεικνύεται ότι συμμετέχουν στο σχέδιο για την... με το αζημίωτο πρόσληψη ανέργων. Το σκάνδαλο αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...