Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Οι επόμενες κινήσεις του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας Μπακογιάννη

ntora.jpg
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα συγκροτηθούν τα πρώτα όργανα του κινήματος που θα είναι επιφορτισμένα με τη λειτουργία και την ανάπτυξη και τις παρεμβάσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας μέχρι και το Συνέδριο της που είναι προγραμματισμένο για την άνοιξη του 2011.
Συγκεκριμένα θα ανακοινωθούν:
1. Η σύνθεση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Η επιτροπή αυτή θα είναι ένα πολιτικό όργανο που θα αποτελείται από 15- 20 άτομα. Θα αποτελείται από ανθρώπους που στη μεγάλη τους πλειοψηφία θα είναι νέοι και που για πρώτη φορά θα διαδραματίσουν επιτελικό και πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολιτικό κίνημα.
2. Η οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου. Ρόλος της επιτροπής είναι να οδηγήσει τη Δημοκρατική Συμμαχία στο πρώτο ιδρυτικό της Συνέδριο. Θα επεξεργαστεί τις οργανωτικές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν. Θα έχει την ευθύνη της επιλογής των...

 θεματικών ενοτήτων των προσυνεδριακών εκδηλώσεων. Θα συντονίζει την ανοιχτή συζήτηση που θα εξελίσσεται για τη διαμόρφωση των προγραμματικών θέσεων και των πολιτικών προτεραιοτήτων της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
3. Τα πολιτικά στελέχη που θα αναλάβουν τους βασικούς ρόλους λειτουργίας του κινήματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Παράλληλα την επόμενη εβδομάδα η Δημοκρατική Συμμαχία ξεκινά σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών γύρω από την επιχειρηματικότητα και την οικονομία. Δράσεις που θα περιλαμβάνουν συναντήσεις με φορείς της αγοράς, ανάδειξη στρεβλώσεων, ανοιχτές συζητήσεις, παρεμβάσεις, κινήσεις θετικού πολιτικού ακτιβισμού.
Την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου η Ντόρα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της περιοδεία και θα επισκεφθεί το νομό Έβρου.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...