Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

O διάσημος αρχηγός του μεγαλύτερου ροζ κυκλώματος

Πασίγνωστος επιχειρηματίας συνελήφθη από τις αρχές ως ο μεγαλύτερος μαστροπός των Βαλκανίων!
Το Τμήμα Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής έχει ήδη αρχίσει να εξαρθρώνει σταδιακά το πιο ισχυρό κύκλωμα μαστροπείας που έδρασε ποτέ στη χώρα μας, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις και προσαγωγές.
Μάλιστα, ο επιχειρηματίας έγινε πολύ γνωστός στη χώρα μας πριν από λίγα χρόνια λόγω της ερωτικής σχέσης που διατηρούσε με γνωστή TV persona.
Από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη και από τη Λιβαδειά μέχρι την Καλαμάτα οι χορεύτριες στα κλαμπ με στριπτίζ, οι κοπέλες στους οίκους ανοχής, οι καλλίγραμμες κοπέλες των ροζ αγγελιών, αλλά και οι σερβιτόρες σε...
 κακόφημα μπαρ ανά την Ελλάδα ελέγχονταν απόλυτα από το συγκεκριμένο κύκλωμα.
Εγκέφαλος του κυκλώματος που είχε απλώσει τα «πλοκάμια» του στη Ρωσία και τη Βουλγαρία φέρεται να είναι 45χρονος ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας καταστημάτων τροφίμων, ο οποίος το 2008 είχε συλληφθεί ξανά για παρόμοιες υποθέσεις και αποφυλακίστηκε πέρσι με περιοριστικούς όρους. Οταν είχε συλληφθεί, διαπιστώθηκε πως ξέπλενε το μαύρο χρήμα από τους οίκους ανοχής, τα στριπτιζάδικα, αλλά και τα γραφεία ερωτικών ραντεβού στην αλυσίδα των νόμιμων καταστημάτων που διατηρεί μαζί με τον αδελφό του στην Αττική.
Ο 45χρονος, ο οποίος συνελήφθη μαζί με άλλους δεκαεφτά συνεργάτες του, είχε υπό τον έλεγχό του το 80% των γυναικών που διακινούνταν και εργάζονταν σε κακόφημα μπαρ σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο... για μια ολόκληρη πολυκατοικία (ιδιοκτησίας του) την οποία χρησιμοποιούσε ως… διαμετακομιστικό κέντρο για τις κοπέλες που έπεφταν στα δίχτυα του κυκλώματος.
Αφορολόγητα λεφτά και χλιδάτο lifestyle
Ο κατηγορούμενος έκανε πολυτελή ζωή, ενώ στα σαλόνια των επωνύμων μπορούσε να κυκλοφορεί άνετα ως μεγαλοεπιχειρηματίας ο οποίος είχε πέσει θύμα σκευωρίας «κακών» ανθρώπων που ζήλευαν το επιχειρηματικό του ταλέντο και την ικανότητά του να βγάζει χρήματα. Βέβαια, απ’ όσους τον έκαναν παρέα και δεν ανήκαν στο κύκλωμα κανείς δεν γνώριζε για την έκνομη δραστηριότητά του, που ήταν και η αιτία του γρήγορου πλουτισμού του.
Ο επιχειρηματίας έχει -με νόμιμους τίτλους ιδιοκτησίας- δεκάδες καταστήματα τροφίμων, δύο πολυκατοικίες στο κέντρο της Αθήνας, τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα (το ένα αξίας άνω των 100.000 ευρώ) και πέντε κέντρα στριπτίζ στην Αθήνα! Πάντως, οι μεγάλες οικονομικές αποκαλύψεις όσον αφορά τη δραστηριότητά του αναμένονται μόλις πάρουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί την άρση του τραπεζικού απορρήτου και ανοίξουν τους καταθετικούς του λογαριασμούς. Μέχρι στιγμής, πάντως, διαπιστώθηκε πως κάθε ημέρα ο εγκέφαλος του κυκλώματος έβαζε στην τσέπη του το ποσό των 10.000 ευρώ, και μάλιστα αφορολόγητα!
Η μεγάλη έρευνα της Ασφάλειας είναι ακόμα σε εξέλιξη γιατί -παρά τις δεκάδες συλλήψεις και προσαγωγές από τη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής- εκτιμάται πως πολλά μέλη του συγκεκριμένου πολυδαίδαλου κυκλώματος παραμένουν ασύλληπτα. Στη Βουλγαρία, τη Ρωσία, αλλά και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων φαίνεται πως υπήρχαν «αντιπρόσωποι» της «εταιρείας των μαστροπών» που έστελναν γυναίκες στην Ελλάδα για λογαριασμό του 45χρονου.
ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ «ΔΕΙΧΝΟΥΝ» ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ!
Σε δεκαεφτά συλλήψεις (ανάμεσά τους και ένας δικηγόρος), εκατόν εξήντα προσαγωγές (εκ των οποίων οι εκατό γυναίκες) και δεκάδες έρευνες σε ολόκληρη τη χώρα έχει προχωρήσει η Ασφάλεια Αττικής, σε μια προσπάθεια να «ξεριζώσει» το μεγαλύτερο κύκλωμα μαστροπείας σε όλα τα Βαλκάνια. Ωστόσο, το πιο σημαντικό κομμάτι της έρευνας δεν έχει ολοκληρωθεί και αφορά την εμπλοκή επίορκων αστυνομικών στο δαιδαλώδες κύκλωμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ασφάλεια Αττικής διεξάγει παράλληλες έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί η συμμετοχή αστυνομικών στο κύκλωμα του 45χρονου επιχειρηματία. Οι έμπειροι αξιωματικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ορισμένοι συνάδελφοί τους έπαιζαν ρόλο πληροφοριοδότη στο κύκλωμα - φυσικά, με το αζημίωτο. Αυτό προκύπτει και από τις «εισβολές» που πραγματοποιούσαν οι αστυνομικοί σε διάφορα σημεία που είχαν πληροφορίες πως θα συλλάβουν τον Ελληνα μαστροπό, και μάλιστα επ’ αυτοφώρω.
Τελικά, αποδεικνυόταν άνθρακες ο θησαυρός, καθώς κάποιοι φρόντιζαν να ειδοποιούν τον «εγκέφαλο». Αυτό είχε αποτέλεσμα οι επόμενες κινήσεις των αστυνομικών να γίνουν γνωστές μόνο στον στενό κύκλο των ανθρώπων που υπηρετούν στην αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος.
Οι συλλήψεις για το κύκλωμα, σύμφωνα με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που έχει γνώση των ερευνών, αναμένεται να αυξηθούν τις επόμενες μέρες.
(Espresso)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...