Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Πάνω τα χεράκια κάτω τα χεράκια. Μπράβο σε όλα τα παιδάκια»

Ο υπουργός οικονομικών ήταν ξεκάθαρος στη βουλή: «Τα μέτρα θα είναι και πάλι δίκαια. Θα πληρώσουν οι έχοντες και οι κατέχοντες».
Δηλαδή οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι!!!

Το τι χειροκρότημα πήρε ο Παπακωνσταντίνου όταν τελείωσε την ομιλία του για τον προϋπολογισμό στη βουλή δε λέγεται. Πήραν φωτιά τα χέρια των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Πρώτη φορά είδα τέτοια πλειοδοσία χειροκροτήματος υποτελών.

Σήμερα σας αποκαλύπτω πως ψήφισαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τον προϋπολογισμό. Ο πρωθυπουργός σε ρόλο γυμναστή έδινε το παράγγελμα. «Πάνω τα χεράκια κάτω τα χεράκια. Μπράβο σε όλα τα παιδάκια», τους έλεγε ο Γιώργης και με απόλυτη χαρά και συμμετρία όλα τα παιδάκια ψήφισαν.

Υποψιάζομαι ότι μόλις τελείωσε η ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό, η βουλή πλήρωσε όπως κάθε χρόνο, πτήση τσάρτερ για τους βουλευτές της βόρειας Ελλάδας. Ε όχι και να πάνε με πτήση της γραμμής. Λεφτά υπάρχουν…

Με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο ταξίδεψε στη Ρώμη ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για να εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στην κηδεία του...

 Τομάζο Πάντοα-Σκιόπα. Εντάξει ήπιε και το καφεδάκι του στις διάφορες «πιάτσες» τις Ρώμης. Τώρα γιατί δεν πήγε με αεροπλάνο της γραμμής και μας κόστισε η βολτούλα του καμιά εξηνταριά χιλιάδες ευρώ έχει διαφορετικές απαντήσεις.

Ο ένας λόγος είναι ότι ο φόβος φυλάει τα έρμα. Γιατί στα αεροπλάνα της γραμμής υπάρχουν και πολίτες και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει όταν είσαι ο υπουργός που καταστρέφει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο άλλος λόγος είναι ότι, είναι προσβλητικό για τον «αυτοκράτορα» να ταξιδεύει παρέα με τους πληβείους …

Θα πρέπει να τελειώνουμε με όλη αυτή την ιστορία ότι τα μέτρα μας τα επιβάλλει η τρόικα. Να ξεκαθαρίσουμε ότι τα μέτρα, οι περικοπές, το στραγγάλισμα μισθωτών και συνταξιούχων, και ο μαρασμός της νέας γενιάς έχουν ονοματεπώνυμο. Γίνονται από τον Πρωθυπουργό με εκτελεστές την κυβέρνηση και με πειθήνια όργανα τους κυβερνητικούς βουλευτές. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο. Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς μιλάμε για μια αδίστακτη κυβέρνηση με αδίστακτους βουλευτές. Τέλος.

Για να είμαστε ειλικρινείς. Ο δανεισμός της Ελλάδας από το μηχανισμό στήριξης για τα έτη 2010-2013, εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την αποπληρωμή των πιστωτών της - αφού λήγουν ομόλογα συνολικής αξίας 103,7 δις € και δανείζεται 110 δις €. Επομένως, όλα όσα ακούγονται περί δανεισμού της χώρας μας για την πληρωμή συντάξεων, μισθών κλπ. είναι απολύτως ανακριβή και σκόπιμα ψευδή. Τα χρήματα παρέχονται εμφανώς με στόχο τη διάσωση των αμερικάνικων και ευρωπαϊκών τραπεζών, αλλά και ευρωπαϊκών ασφαλιστικών ταμείων - αφού αυτοί είναι οι κύριοι δανειστές μας.

Να υπενθυμίσω ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση επισήμως πλέον, λέει ότι για την αύξηση των spreads φταίει η κυβέρνηση του Γιώργη και ότι εξαιτίας των δηλώσεών τους αυξήθηκαν κατακόρυφα. Θυμίζω ότι τα spreads ήταν στις 134 μονάδες όταν ανέλαβε ο Γιώργης τον Οκτώβρη του 2009. Σημειώνω ότι πριν κάνει ο Γιώργης τη διακαναλική, στις δημοτικές εκλογές, τα spreads ήταν στο 650 και μόλις είπε « ή Σγουρός ή το χάος» έφθασαν αμέσως 930 μονάδες…

Άκουσα ότι η κυβέρνηση θα επιβάλλει να δουλεύουν οι δημόσιο υπάλληλοι 8 ώρες την μέρα και όχι 7 ώρες, όπως είναι μέχρι σήμερα...
Εδώ γελάμε....Πρόοδος θα είναι να δουλέψουνε και τις εφτά ώρες !

Επιτέλους το υποβρύχιο «Παπανικολής» μετά από τεσσεράμισι χρόνια καθυστέρηση και κόστος μισό δις ευρώ, έκανε το παρθενικό του ταξίδι. Υποτίθεται ότι σταμάτησε να γέρνει αλλά στο παρθενικό του ταξίδι χάθηκε στα βάθη του ωκεανού ο εξωτερικός αισθητήρας του αντιναρκικού σόναρ! Σαν να μην έφθανε αυτό, το υποβρύχιο ξεφλούδισε σα γρια κότα!!!

Αποκολλήθηκε δηλαδή το "δέρμα" του υποβρυχίου, το προστατευτικό στρώμα το οποίο καλύπτει τη μεταλλική περιοχή που βρίσκεται από τη μέση και πάνω του υποβρυχίου (είναι η ορατή περιοχή όταν το σκάφος πλέει στην επιφάνεια).
Δεν πειράζει καλή καρδιά…
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=16292&Itemid=139

Καλά Χριστούγεννα με υγεία, χαρά και ευτυχία. Μην κωλώνετε. Και ο Αϊ Βασίλης θα έρθει, και εμείς θα περάσουμε καλά όπως μόνο εμείς ξέρουμε και μπορούμε. Έτσι για να σκάσουν οι οχτροί μας!!! Κουφάλα νεκροθάφτη θα μείνεις άνεργος, αντέχουμε!!!
http://www.youtube.com/watch?v=2L84rSM1mjE&feature=player_embedded#!

Προς γεννημένο Διευθυντή, επ’ ονόματι «Ζου-Σου»:
Άντε πρωταθλητής χειμώνα. Η πιο μεγάλη παγκόσμια επιτυχία του γαύρου στο ποδόσφαιρο!!!
news-day gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...