Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Το ταμείο είναι μείον στη ΝΔ

Το ταμείο είναι μείον στη ΝΔ

Τεράστια οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η ΝΔ, που αναγκάζεται να “παρακρατεί” την κρατική  επιδότηση για το Ίδρυμα Καραμανλή, προκαλώντας τη γκρίνια του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Η αποκάλυψη έγινε από δημοσίευμα του Έθνους, το οποίο επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης κάνοντας λόγο για «συσσωρευμένα προβλήματα». Ο κ. Μιχελάκης σημείωσε ότι ανάλογα θέματα αντιμετωπίζουν και τα άλλα κόμματα, αλλά ...
απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες.
Όπως αποκάλυψε το «Έθνος της Κυριακής», τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΝΔ είναι και ο λόγος για τη μη μετεγκατάσταση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας στο νεοκλασικό της οδού Ρηγίλλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το κόμμα, το οποίο εισπράττει από τον κρατικό προϋπολογισμό συγκεκριμένα ποσά για το Ινστιτούτο, δεν τα έχει αποδώσει ακόμη, με αποτέλεσμα ο κ. Β. Μεϊμαράκης να «κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου».
Εξάλλου, ο πρώην υπουργός και νυν πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας έχει επισημάνει ότι στο κτίριο που σήμερα στεγάζονται οι υπηρεσίες του, το ενοίκιο είναι πολύ χαμηλότερο από εκείνο του νεοκλασικού, που ανήκει στο γεωπονικό πανεπιστήμιο. Εάν δεν βρεθεί λύση στο θέμα του ενοικίου, τότε είναι εξαιρετικά αμφίβολο το εάν το κτίριο της οδού Ρηγίλλης, όπου «γράφτηκαν» σημαντικές σελίδες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας, θα φιλοξενήσει κάποια εκ των υπηρεσιών της ΝΔ.
Newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...