Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Βουλευτής Θεσσαλονίκης πάλι ο Καραμανλής

Βουλευτής Θεσσαλονίκης πάλι ο Καραμανλής
Σε πείσμα όλων όσοι προεξόφλησαν ότι ο Κώστας Καραμανλής θα εγκαταλείψει την πολιτική σκηνή, ο πρώην Πρωθυπουργός- σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newpost, έχει αποφασίσει να μετέχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, στις προσεχείς εκλογές.
Ο Καραμανλής, συναντάται ...
καθημερινά στο γραφείο του στην πλατεία Μαβίλη με βουλευτές και στελέχη της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και με βουλευτές Θεσσαλονίκης. Προσφάτως, την πόρτα της Παναγή Κυριακού πέρασε ο Κώστας Ορφανός, ο οποίος συζήτησε με τον Καραμανλή για περισσότερο από μια ώρα. Η συζήτηση, περιστράφηκε και στα θέματα της Θεσσαλονίκης, για τα οποία ο πρώην Πρωθυπουργός είναι ενημερωμένος.
Το επόμενο χρονικό διάστημα, εκκρεμεί μια συνάντηση του Κώστα Καραμανλή με τον Αντώνη Σαμαρά- συμφώνησαν να γίνει όταν ο πρώτος επισκέφθηκε τα νέα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού.
Ο Καραμανλής διαφωνεί με την εσωστρέφεια την οποία επιδεικνύουν ορισμένα στελέχη της ΝΔ, πιστεύοντας ότι προκαλεί κεντρόφυγες τάσεις στο εκλογικό σώμα. Πιστεύει ότι όλοι οφείλουν να αγωνιστούν για την ενότητα της παράταξης και ταυτοχρόνως παραμένει αμετακίνητος στις απόψεις του για τον ΛΑΟΣ- πιστεύει ακράδαντα ότι πρόκειται για ακραίο πολιτικά σχηματισμό.
Δεν θα πρέπει να διαφεύγει της προσοχής ότι χθες, ο συνεργάτης του Κ. Καραμανλή Βαγγέλης Αντώναρος, ουσιαστικά προανήγγειλε την πρόθεση του πρώην Πρωθυπουργού να πολιτευτεί στη Θεσσαλονίκη, δηλώνοντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη:
“ Ο Καραμανλής είναι Βουλευτής της Θεσσαλονίκης από το 1989 και ξέρετε ότι την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι θεσσαλονικείς από την πρώτη μέρα την τιμά. Και θα εξακολουθήσει να την τιμά”.

Newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...