Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Να μιλήσει ο Καραμανλής

 

samaras_antonis3.jpg
Ο Σαμαράς πριν από λίγο στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega κάλεσε τον Κώστα Καραμανλή να σπάσει τη σιωπή του και να μιλήσει αφού όπως είπε ανέλαβε μεγαλύτερο βάρος από εκείνο που του αναλογεί τόσο ο ίδιος όσο και ο πρώην πρωθυπουργός.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. τοποθετηθείς στα σενάρια περί Οικουμενικής κυβέρνησης επεσήμανε ότι "θα έκανα τα πάντα για το καλό του τόπου".
Το θέμα δεν είναι να μοιράσουμε υπουργεία αλλά να αλλάξει η πολιτική που ακολουθείται από το ΠΑΣΟΚ. Κι όσο η πολιτική δεν αλλάζει ουσιαστικά, δεν υπάρχει καμία προοπτική συνεργασίας.
Απαντώντας στο ερώτημα για το εάν θα δεχόταν ξανά στη Ν.Δ. την Ντόρα Μπακογιάννη ή θα καθόταν σε τραπέζι διαλόγου με τον Γ. Καρατζαφέρη, είπε:
"Με ενδιαφέρει η βάση, όχι η πικρία των βαρώνων".
Τόνισε ωστόσο ότι αν η πρώην υπουργός Εξωτερικών παραδεχόταν πως έχει κάνει λάθος με την ψήφιση του Μνημονίου και ότι υιοθετεί τις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού, θα τη δεχόταν ξανά στη Ν.Δ.
Για τον Μητσοτάκη ανέφερε ότι θα ήταν μικροπρέπεια να του αφαιρέσει τον τίτλο του επιτίμου προέδρου, λόγω της ιστορικής παρακαταθήκης και της προσφοράς του στην παράταξη.
Τέλος εκτίμησε ότι η Ν.Δ. θα πάει πολύ καλά στις εκλογές και πως ο Β. Κικίλιας θα περάσει στον δεύτερο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...