Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Tα μυστικά δείπνα του lifestyle και τα καρφιά που σκοτώνουν.


Ο πόλεμος στο πλυσταριό του lifestyle συνεχίζεται αμείωτος.
Η κόλαση της χρεοκοπίας που πλησιάζει, απειλεί να τινάξει τα θεμέλια του εγχώριου συστήματος των νταβατζήδων των ΜΜΕ όπως η εκρηκτική ύλη των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, τα θεμέλια των Δίδυμων Πύργων.
Κάτι παραπάνω γνωρίζει για παράδειγμα ο Σταύρος Ψυχάρης, όταν λέει πως
-Μόνο 3 εφημερίδες θα επιβιώσουν. Το «ΕΘΝΟΣ», η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και τα «ΝΕΑ»…
Είναι ο ίδιος εκδότης που αποφάσισε ν αρπάξει ότι έχει απομείνει από τη δυναμική του έντυπου lifestyle, επιχειρώντας να στήσει αντίστοιχα περιοδικά μ εκείνα του Λυμπέρη και του Κωστόπουλου, τους οποίους τους θεωρεί «τελειωμένους».
Έτσι στο διαμέρισμά του στην οδό Αναγνωστοπούλου, οργανώνει το τελευταίο διάστημα...
 δείπνα με καλεσμένους στελέχη τόσο της ΙΜΑΚΟ, όσων και των εκδόσεων

ΛΥΜΠΕΡΗ.
Δεν μιλάμε μόνο για την πρώην διευθύντρια του «People» Νάνσυ Ζαμπέτογλου , που βρίσκεται ήδη στον ΔΟΛ αλλά και για 5-6 στελέχη των δύο άλλων εκδοτών τα οποία υποδέχθηκε στο σπίτι του το ζεύγος Ψυχάρη, σε μια προσπάθεια να μετεγγραφούν στον ΔΟΛ και να βάλουν τα θεμέλια των υπό έκδοση lifestyle περιοδικών που ετοιμάζει.
Κάποιοι βρίσκονται ήδη στη Μιχαλακοπούλου, ενώ άλλοι το σκέφτονται.
Τα επιχειρήματα που ακούστηκαν στη διάρκεια των δείπνων, είχαν να κάνουν με την διαχρονική ισχύ του ΔΟΛ και τη σημασία που έχει για τη καριέρα ενός δημοσιογράφου να περάσει από τον ΔΟΛ.
Ειπώθηκε ακόμη για τα αντίπαλα συγκροτήματα πως ζουν χάρη στην επαιτεία της κας Μαριάννας Λάτση και ενός δύο τραπεζιτών, δίχως να έχουμε καταφέρει να διευκρινίσουμε τη σημασία της σχετικής παρατήρησης.
Πάντως η κα Μαριάννα Λάτση ήταν χθες καλεσμένη στα γενέθλια της Τζένης Μπαλατσινού στο σπίτι του ζεύγους Κωστόπουλου στη Φιλοθέη.
Είναι φανερό πως έχουμε να κάνουμε και μ ένα ψυχολογικό πόλεμο ανάμεσα στους αντιπάλους καθώς βλέπουν ότι τόσο οι κυκλοφορίες των εντύπων τους, όσο και η διαφημιστική πίτα ακολουθούν φθίνουσα πορεία-οι κυκλοφορίες σχεδόν κατρακυλούν.
Ο Κωστόπουλος από τη μεριά του επιχείρησε να καλύψει τις διαρροές στελεχών του φλερτάροντας με στελέχη από το μαγαζί του άσπονδου φίλου του Θέμου Αναστασιάδη, όπως ο Διονύσης Θνάσουλας, για ν ακούσει τον Θέμο να του λέει με τη γνωστή ευκρίνεια:
-Πετράκη, κόψε τις μαλακίες.
Είναι βέβαια και απορίας άξιο, τι ανάγκη έχει τα στελέχη ο Κωστόπουλος μια και στο Downtown για παράδειγμα, είναι στη ταυτότητα: Εκδότης, Διευθυντής και Διευθυντής Σύνταξης, τρία σε ένα-μαλάκας είναι να σκορπάει λεφτά;
Αυτά συμβαίνουν στον γερασμένο κόσμο των ΜΜΕ καθώς το λουκέτο της «Απογευματινής» και του κυριακάτικου «Αδέσμευτου Τύπου», μας βάζουν για τα καλά στο τελευταίο χειμώνα της ζωής των σεσημασμένων βουβαλιών.
Μιλάμε για τα βουβάλια που ενώ είναι νεκρά και δεν το γνωρίζουν, έχουν την ψευδαίσθηση ότι ελέγχουν την ενημέρωση της κοινής γνώμης επειδή κάτι βλαχαδερά υπουργοί τους κάνουν πίπες και τους δίνουν κρατική διαφήμιση…
Posted by olympiada
Από την Τζένη Μπότσηkourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...