Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Αποκούμπι στους ώμους του Μπόμπολα αναζήτησε ο πρωθυπουργός, στο "Πεντελικόν"!

 
Ένα τσάι χωρίς τείνη, παρήγγειλε ο Γιώργος Παπανδρέου σε γνωστό ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων ενώ ο μεγαλοεπιχειρηματίας Γιώργος Μπόμπολας ένα ουίσκι χωρίς πάγο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου συναντήθηκε στις 12 σήμερα το μεσημέρι με τον εκδότη Γιώργο Μπόμπολα.  H συνάντηση πραγματοποιήθηκε   στο "Πεντελικόν", και ήταν παρόν ο κ. Τηλέμαχος Χυτήρης, ο οποίος φαίνεται να κανόνισε και το ραντεβού.
Η συνάντηση των δύο ανδρών κράτησε 3 τέταρτα.  Πάντα παρόν ο Τηλέμαχος Χυτήρης, ο οποίος ως μάστερ σεφ της κακιάς ώρας κανόνισε και το ραντεβού.
Ο κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε στην συνάντηση πολύ ανήσυχος για το εκλογικό αποτέλεσμα. Φέρεται επίσης να είπε ότι δεν πάει σε εκλογές, όπως απειλεί, παρά μόνο στην περίπτωση που η διαφορά του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ είναι «κάτω από 5%».
Οι πληροφορίες θέλουν τον πρωθυπουργό να εκλιπαρει τον μεγαλοεκδότη για ...
περισσότερη βοήθεια!
-Τι άλλο θέλεις, δεν βλέπεις ότι σε λίγο θα μας πετάνε γιούρτια;
του απάντησε ο Μπόμπολας, ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε να προχωρήσει η εξόφληση των οφειλών του κράτους προς τον "ΑΚΤΩΡα" και τις άλλες εταιρείες του.
Ο Παπανδρέου του έκανε παράπονα για τον Πρετεντέρη, που δεν χάνει την ευκαιρία να χλευάσει την εμπνευσμένη πολιτική του Μαξίμου με αποτέλεσμα να γελάμε όλοι με τα καλαμπούρια του Γιάννη, ο οποίος σημειωτέον είναι όλα τα λεφτά στο δελτίο της Ολγας και του Βαν Κλίφ.
Οπως φαίνεται, ο  Παπανδρέου τρέμει την ανάκαμψη της Νέας Δημοκρατίας και πανικόβλητος από την επερχόμενη συντριβή παρακαλεί τον κρατικοδίαιτο Τύπο να τον στηρίξει
Παρ όλα αυτά, μια τέτοια συνάντηση, λίγες ώρες προ των εκλογών, καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του κ. Παπανδρέου για «ανεξαρτησία» του από τα συμφέροντα κλπ κλπ.( όχι ότι τον πιστέψαμε) αλλά μας προκαλεί γιατί μας κοροϊδεύει παίζοντάς το αδιάφθορος και κατηγορώντας Καραμανλή και Σαμαρά για ανεντιμότητα και διαπλοκή. 

Πηγές: antinews, κουρδιστό πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...