Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ακόμη τούτη η άνοιξη... Ραγιάδες... Ραγιάδες... μετά το καλοκαίρι... παύει η λίστα και οι κομματική πειθαρχία.

Γράφει ο προβοκάτορας,

Κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ διαβλέπουν κάτι που οι άλλοι "σύντροφοί" τους δεν έχουν υπολογίσει.
Την άνοιξη του 2011 λήγει η περιβόητη λίστα. 
Εκβιαστικό εργαλείο που εκμεταλλεύτηκε το καθεστώς GAPsok να μαντρώσει πολλούς από αυτούς με εκβιαστικά διλήμματα για να περαιώσει χωρίς αντιστάσεις τις εντολές της Τρόικα.
Επίσης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, συζητούν και το νέο εκλογικό νόμο:
(λ.χ, ας πούμε) Για παράδειγμα: 125 Επικρατείας και 175 μονοεδρικές, για τις οποίες πιέζουν τα pretty boys του GAPsok να είναι και αυτές χωρίς σταυρό προτίμησης.
Άρα οδηγούμαστε σε αυταρχικές και προσωποπαγείς κοινοβουλευτικές συνθέσεις που ο αρχηγός θα είναι "ενός ανδρός αρχή", με ότι αυτό συνεπάγεται για μια αντιπροσωπευτική δημοκρατία. 
Ο λαός και με τη "βούλησή" του στη γωνία.
Αυτό που δεν έχουμε ξεκαθαρίσει, είναι τι θα απαντήσει και ο Σαμαράς, που μάλλον το βλέπει και αυτός ως λύση ανάγκης και μάλιστα θεωρούμε ότι πολιτικά τον βολεύει και αυτόν.
Εξυπακούεται ότι σε μια τέτοια περίπτωση μιλάμε για δικομματισμό με ένα απομονωμένο ΚΚΕ στη γωνία... όσο για τους άλλους μάλλον σε ράφι τους βλέπω ή στα αζήτητα!!!
Στο δια ταύτα τώρα:
Την άνοιξη θα αρχίσουν να εμφανίζονται δειλά-δειλά, αλλά σταθερά, οι πρώτες φωνές διαμαρτυρίας... για να προλάβουν προφανώς (ως πιθανότητα) την επόμενη στρατηγική εφαρμογή του νέου εκκολαπτόμενου εκλογικού νόμου!!! (σημειώστε τη σημερινή ημερομηνία). 
...αλλά μέχρι τότε το παρακάτω video:


στοχασμός-πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...