Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Οι πολίτες στήριξαν την τότε απόφαση του πρωθυπουργού


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
Σάτυρα δεν κάνει ο Λαζόπουλος αλλά ο κυβερνιτικός θίασος
Να μην κοιτάμε άλλο πίσω, αλλά να δούμε πώς θα αλλάξουμε το παρόν ζήτησε ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης, ο οποίος ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Στρος Καν είπε… άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Δεν σχολίασε τις δηλώσεις του επικεφαλής του ΔΝΤ, αλλά παρέπεμψε...
 στην απάντηση του Οργανισμού και πρόσθεσε «η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια και αυτό που βιώνουμε πλέον δεν είναι η δημιουργία του προβλήματος, αλλά το πώς θα λυθεί».
Στην συνέχεια υποστήριξε ότι οι πολίτες με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές στήριξαν την τότε απόφαση του πρωθυπουργού, ο οποίος σε διακαναλική είχε πει ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για έξοδο από την κρίση.
Δήλωσε ακόμα ότι «η χώρα δεν θα άντεχε εκλογές» και τόνισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση και κυρίως ο κ. Σαμαράς οφείλουν να δείξουν συναίνεση στις αποφάσεις της κυβέρνησης, όμως δεν το κάνουν.
Τέλος, σε ότι αφορά τα στοιχεία των δήμων που δόθηκαν στην δημοσιότητα χθες είπε ότι «τα στοιχεία που δώσαμε για τους δήμους είναι των ίδιων των δήμων και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης», ενώ υπογράμμισε ότι θα αλλάξουν όλα στις υπηρεσίες ώστε να διευκολύνονται οι πολίτες
παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...