Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Η ...απόσυρση του Μπιν Λάντεν και η νέα πλανητική τυραννία


Η "προσωποποίηση" του κακού, και το είδωλο της "ισλαμικής τρομοκρατίας", που  κατασκεύασαν περίτεχνα  οι ΗΠΑ και  οι υπόλοιποι  "δορυφόροι" της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για  να εξυπηρετήσουν  τα γεωπολιτικά τους  σχέδια , "απεσύρθη" δια του ...θανάτου του.
Είναι άραγε σύμπτωση  πουδεν τον έβρισκαν τόσα χρόνια και τον βρήκαν τώρα που  χειραγώγησαν  υπογείως  τα...

 ισλαμογενή  κινήματα στην Β. Αφρική;
Είναι προφανές ότι   ο μέχρι  χθές  "μπαμπούλας" του Ισλάμ,  θα ξαναγίνει  πάλι  ο κρυφός σύμμαχος των Αμερικάνων  αφού όπως όλα δείχνουν  ο ρόλος του "αντίπαλου"  θα  ανατεθεί  σε άλλους.
Η  Νέα Τάξη Πραγμάτων , όπως όλα δείχνουν, τελείωσε  το κτίσιμο της νέας πλανητικής  τυραννίας  και το μόνο που μένει είναι  η σύσταση  της παγκόσμιας κυβέρνησης για την οποία μιλούν εδώ και  2 χρόνια όλο και περισσότεροι απο τους εντολοδόχους της ηγέτες.
Τα "μερεμέτια" στην Μ. Ανατολή  θα  τελειώσουν και αυτά  πιθανόν με έναν  μεγάλης κλίμακας πόλεμο  στον οποίο  θα αλληλοσκοτωθούν μεταξύ τους οι  "σύμμαχοι" μουσουλμάνοι και οι  πιστοί του Ισλάμ.Η παγκόσμια "ειρήνη" για χάρη της οποίας θα θυσιαστούν  μερικά εκατομμύρια "ενοχλητικών", θα επιβληθεί  απο την νεα   κοσμοκρατορία  πράγμα που σημαίνει  ότι όποιος δεν  μαρκαρισθεί  σαν φίλος - υπήκοος  και δεν αριθμοποιηθεί - καταχωρηθεί  στις γιγάντιες βάσεις δεδομένων  της νέας αυτής παγκόσμιας τυραννίας, θα κυνηγηθεί  σαν το σκυλί και θα εξοντωθεί  αμείλικτα.
Είναι λοιπόν  απαραίτητο  να  φύγει η "ρετσινιά"   του  τρομοκράτη απο το Ισλάμ  μιας και  θα πρέπει σιγά - σιγά να αποδίδεται αυτή  η κατηγορία  σε όποιον  αρνηθεί  να παραδώσει και την ψυχή του  ακόμα, στην διαχείριση  της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης  που  θα είναι η "γκεστάπο" της  νέας πλανητικής τυραννίας.

Πιό κάτω  παραθέτουμε  το χρονικό της ...απόσυρσης του Μπίν Λάντεν  και ο έχων νουν  νοείν νοείτω!
«Νεκρός ο Οσάμα μπιν Λάντεν», ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ
Σκοτώθηκε σε επαρχία του Πακιστάν

http://www.enet.gr
Τελευταία ενημέρωση:
Με τη φράση «Η δικαιοσύνη αποδόθηκε» ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα ανακοίνωσε σε διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό, ότι ο νούμερο ένα καταζητούμενος των ΗΠΑ, για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 και σειρά άλλων τρομοκρατικών ενεργειών, ο ιδρυτής και ηγέτης της Αλ Κάιντα, Όσαμα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από τον Λευκό Οίκο και πανηγύρισε για το θάνατό του.
  Η σορός του Μπιν Λάντεν ήταν στην κατοχή των Αμερικανικών δυνάμεων, ωστόσο σύμφωνα με δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων στο Αssociated Press και το CNN ρίχθηκε σε άγνωστο σημείο στη θάλασσα αφού πρώτα τηρήθηκαν όλα τα τελετουργικά που απαιτεί η μουσουλμανική θρησκεία.
Σύμφωνα με  το τυπικό του Ισλάμ η σορός πρέπει να ταφεί μέσα σε 24 ώρες, ωστόσο όπως ..
εξήγησαν οι Αμερικανοί το να βρεθεί μια χώρα που θα δεχόταν το σώμα του πιο διαβόητου τρομοκράτη στον κόσμο ήταν πολύ δύσκολο και γι΄αυτό αποφασίστηκε να αφεθεί η σορός του στη θάλασσα.
 Όπως είπε ο Μπάρακ Ομπάμα, επρόκειτο για αμερικανική χερσαία επιχείρηση που έγινε σε συγκρότημα κατοικιών στην επαρχία του Αμπονταμπάντ, 100 χλμ. βόρεια της πρωτεύουσας του Πακιστάν, Ισλαμαμπάντ.
Οπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, στο συγκρότημα κατοικιών που βρισκόταν ο ηγέτης της Αλ Κάιντα οι τοίχοι ήταν ψηλοί, ενώ δεν χρησιμοποιούσε κανενός είδους τεχνολογία, ούτε καν κινητό τηλέφωνο, ώστε να μην είναι δυνατός ο εντοπισμός του. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που διήρκεσε 40 λεπτά, ένα από τα δύο ελικόπτερα έπαθε βλάβη και αναγκάστηκαν να το καταστρέψουν.
Οπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης το κρησφύγετο το οποίο χτίσθηκε το 2005  βρισκόταν μόλις 100 μέτρα από τη στρατιωτική ακαδημία Κακούλ, γεγονός που εντείνει την καχυποψία αρκετών που υποστήριζαν ότι το Πακιστάν υπέθαλπτε τον μπιν Λάντεν.
Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι ο Αμερικανός πρόεδρος κατά το διάγγελμά του σήμερα δεν ευχαρίστησε το Πακιστάν για τη συνδρομή του στην επιχείρηση σύλληψης του επικεφαλής της Αλ Κάιντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...