Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Γιούχαραν τον πρωθυπουργό έξω από το Μέγαρο Μουσικής

Απρόοπτα περίμεναν τον πρωθυπουργό κατά την άφιξή του στο Μέγαρο Μουσικής, όπου ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Λίγο μετά τις 20:00 εργαζόμενοι στον τουρισμό, που ...
διαμαρτύρονταν έξω από το Μέγαρο για τις περικοπές στη λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων, με το που είδαν τον κ. Παπανδρέου άρχισαν να τον γιουχάρουν και να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του.
 Τελικά ο κ. Παπανδρέου μπήκε από άλλη είσοδο, αφού η κεντρική ήταν φραγμένη από τους διαδηλωτές. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο κ. Παπανδρέου δεν αντέδρασε, απλώς κοίταξε τους διαδηλωτές και μπήκε στο Μέγαρο Μουσικής.

Εξήγγειλε μέτρα υπέρ του επιχειρείν

Στην ομιλία του, η οποία άρχισε με καθυστέρηση ο κ. Παπανδρέου εξήγγειλε μέτρα υπέρ του επιχειρείν, ανακοινώνοντας την κατάργηση των τελών υπέρ τρίτων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και τη μείωση του «σπατόσημου» τους χειμερινούς μήνες στα αεροδρόμια της χώρας.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε επίσης ότι θα προχωρήσει στην επανεξέταση του θέματος των πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων με στόχο να μην δημιουργούνται προβλήματα στον επιχειρηματικό κόσμο και προανήγγειλε μειώσεις των ασφαλιστικών εισφορών για τους επιχειρηματίες που είναι συνεπείς στις πληρωμές.

Τέλος, αναφερόμενος στα σενάρια περί αναδιάρθρωσης ο κ. Παπανδρέου  τόνισε ότι «κινούνται στα όρια της εγκληματικότητας», ενώ  δήλωσε αποφασισμένος «να τα βάλει με τα συμφέροντα και τις ολιγαρχίες που νοιάζονται για το βόλεμά τους».
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...