Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Η Ευρώπη αντεπιτίθεται. Πανικός στον εσμό των Συμφοιτητών...

Τρόμος έχει καταλάβει τους αμερικανόδουλους σαμαροπράκτορες (δείτε χαρακτηριστικές τελευταίες δημοσιεύσεις στο...«αντινιούζ»), μετά την ανατροπή της σχεδιαζόμενης «Χούντας του Άμχερστ», και την τραγική ήττα και περιθωριοποίηση των αμερικανόφιλων Συμφοιτητών.
 
Αυτό που επί ημέρες (και όχι φυσικά με... τρία τηλεφωνήματα, όπως θέλησαν να πιστέψουμε) συζητούσαν Γιωργάκης και Αντωνάκης, απετράπη την τελευταία στιγμή, με την ισχυρή παρέμβαση της Ευρώπης: Δεν είναι καθόλου τυχαία η έκρηξη μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, οι επιστολές, οι παραιτήσεις και οι απειλές παραιτήσεων. Όλα αυτά έβαλαν φρένο στο μακρύ βραχίονα των ΗΠΑ, που αποπειράθηκαν να ελέγξουν τις τύχες της Ευρωζώνης, εγκαθιδρύοντας τη Συγκυβέρνηση των Συγκατοίκων.

Είναι καιρός ν’ αρχίσουμε να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Η αντιμνημονιακή υστερία δεν είναι τίποτε άλλο παρά η απέλπιδα προσπάθεια των διεθνών κερδοσκόπων να εισπράξουν τα ασφάλιστρα κινδύνου που έχουν επενδύσει σε μια ενδεχόμενη Χρεοκοπία της Ελλάδας! Όχι στο Μνημόνιο, σημαίνει όχι στα λεφτά που παίρνουμε για την κάλυψη των χρηματοπιστωτικών μας αναγκών, άρα στάση πληρωμών-Χρεοκοπία. Ξεκάθαρα πράγματα.

Την ίδια ώρα, μια κατάρρευση της Ελλάδας θα πλήξει καίρια την Ευρωζώνη και το κοινό νόμισμα προς όφελος του δολαρίου και των αμερικάνικων συμφερόντων. Επίσης ξεκάθαρα και κατανοητά πράγματα.

Οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις της Ελλάδας αυτή την ώρα βρίσκονται «εν υπνώσει», αφού στα δύο μεγάλα κόμματα έχουν επιβληθεί αμερικανόφιλες ηγεσίες. Η Ευρώπη αντέδρασε με προτεραιότητα το ΠΑΣΟΚ, αφού αυτό βρίσκεται στην εξουσία και επηρεάζει άμεσα τις εξελίξεις. Η προώθηση του ευρωπαϊστή, Ευάγγελου Βενιζέλου συνιστά νίκη στα σημεία για λογαριασμό της Ευρώπης και αναπτερώνει την αισιοδοξία, ότι δεν θα ευοδωθούν τελικά τα υπερατλαντικά ανθελληνικά και αντιευρωπαϊκά σχέδια.


Επόμενος στόχος είναι ο Σαμαράς. Ο ίδιος και το σχιζοφρενικό του επιτελείο επιτίθενται στην Ευρώπη και τους θεσμούς της με άκομψο τρόπο. Δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της δωσιλογικής τους αποστολής. Συμπληρώνεται σιγά-σιγά όλο το παζλ, μετά και τις
αποκαλύψεις των Wikileaks για τις διαπλοκές Σαμαρά και Χρύσανθου Λαζαρίδη με την αμερικάνικη πρεσβεία, σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων. Γι’ αυτό και οι Ευρωπαίοι Ηγέτες είναι αποφασισμένοι να κολλήσουν στον τοίχο τον κατάπτυστο πράκτορα της πρεσβείας και τα τσιράκια του.

Ευτυχώς για την πατρίδα μας, η Ευρώπη αφυπνίστηκε και άρχισε την αντεπίθεση.
 
DeFreJus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...