Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

«Συμπεριφέρθηκε σαν κομματάρχης ο Φ.Πετσάλνικος»

«Συμπεριφέρθηκε σαν κομματάρχης ο Φ.Πετσάλνικος»
Ενοχλημένοι, με τον τρόπο που ο Φίλιππος Πελτσάνικος διαχειρίστηκε χθες  την αντιπαράθεση του Θεόδωρου Πάγκαλου με τη Νέα Δημοκρατία, είναι πολλοί υπουργοί αλλά και βουλευτές απ’ όλα τα κόμματα.
«Ξέχασε ότι είναι πρόεδρος της Βουλής και
συμπεριφέρθηκε σαν κομματάρχης», έλεγαν σήμερα στο περιστύλιο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑ.ΟΣ ενώ την άποψη αυτή φαίνονται να συμμερίζονταν και συνάδερφοί τους από το κυβερνών κόμμα.
Ο λόγος της ενόχλησής τους, ήταν ότι ο κ. Πελτσάνικος όχι μόνο δεν παρενέβη  την ώρα της προκλητικής τοποθέτησης του Θεόδωρου Πάγκαλου, αλλά έσπευσε να «κατακεραυνώσει» τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας όταν αυτοί αποφάσισαν να αποχωρήσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας. 
Χρειάστηκε μάλιστα, να σηκωθεί από το κάθισμά του ο ίδιος ο πρωθυπουργός- ο οποίος προφανώς αντελήφθη το ατόπημα του κυρίου Πετσάλνικου- και να παρακαλέσει ουσιαστικά τους βουλευτές της Ν.Δ, απευθυνόμενος στον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα, να παραμείνουν στην αίθουσα.
Το περιστατικό έχει εξοργίσει τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της Βουλής, συμπεριφέρεται με μεροληπτικό τρόπο σε βάρος τους.
Η ενόχλησή τους, ήταν τόση που έφταναν στο σημείο να θυμίζουν την υπόθεση της αδήλωτης πισίνας του κυρίου Πετσάλνικου στο σπίτι του στην Καστοριά, που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας χωρίς πάντως, να πάρει ιδιαίτερα μεγάλη έκταση.
Πρόκειται, για αποκαλύψεις που αφορούν μια πισίνα 45 τ.μ. η οποία ήταν επί έξι χρόνια, αδήλωτη γεγονός που αποκάλυψε έρευνα της πολεοδομίας της Καστοριάς. Μάλιστα ο κ.Πετσάλνικος πληρώνει ήδη πρόστιμα διατήρησης μέχρι την οριστική τακτοποίηση του θέματος.
Στη Νέα Δημοκρατία, είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στον κ. Πετσάλνικο, να επαναλάβει συμπεριφορές όπως η χθεσινή και μάλιστα του το διεμήνυσαν αρμοδίως
iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...