Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ένταση στους "γαλάζιους" ενοίκους

Νέες τριβές ανάμεσα στην Ντ. Μπακογιάννη και τον Γ. Καρατζαφέρη. Αφορμή αυτή τη φορά η εξεταστική για την υγεία.

Χωρίς να απαντήσει στις αιχμές που άφησε μέσω του realnews 97.8 για τα σχέδιά της περί συνεργασίας με την κυβέρνηση, η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας χαρακτήρισε «θετικό» το γεγονός ότι ο Γ. Καρατζαφέρης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της για εξεταστική επιτροπή που θα ερευνήσει τις υπερτιμολογήσεις στον χώρο της υγείας.

Ωστόσο, η κ. Μπακογιάννη δεν άφησε ασχολίαστο το...
 κομμάτι της ανακοίνωσης του ΛΑΟΣ που αφορούσε στα πεπραγμένα της ως το «νούμερο 2» της κυβέρνησης Καραμανλή μαζί με τα υπονοούμενα για πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από την πρότασή της.

«Όσον αφορά τη λογική «δεν δικαιούστε να ομιλείτε», δεν με εκφράζει και πιστεύω ότι είναι το εύκολο άλλοθι όσων δεν θέλουν να αγγίξουν τα κακώς κείμενα και να προχωρήσει μπροστά η χώρα» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Νωρίτερα, ο κ. Καρατζαφέρης αφού είχε επισημάνει ότι το πρόβλημα στο χώρο της Υγείας εκτείνεται σε βάθος χρόνου, υπενθύμισε ότι η κ. Μπακογιάννη το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ήταν υπουργός

Με το επιχείρημα ότι η κ. Μπακογιάννη δεν είχε προτείνει εξεταστική για την περίοδο των υπουργών του ΠΑΣΟΚ όταν η ΝΔ ήταν στην κυβέρνηση, σημείωσε:

«Δεν τα βλέπατε όλα αυτά που περιγράφετε; Σε ποιες ενέργειες προβήκατε για να σταματήσει αυτή η εθνική αιμορραγία; Πόσες φορές και με ποιόν τρόπο θέσατε το τεράστιο αυτό θέμα στον Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή ή εκφράσατε την αγωνία σας στους φίλους σας και συνεργάτες σας στο παρελθόν Υπουργούς Ν. Κακλαμάνη και Δ. Αβραμόπουλο;»

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη τρεις είναι οι εξηγήσεις: «Ή τότε δεν είδατε την κατάσταση στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, ή τα είδατε και δεν αντιδράσατε για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, ή τώρα σας εξυπηρετεί πολιτικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...