Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Κρεμάστε τον Τούρκο δουλέμπορο και τους ελληναράδες συνεργούς του!

22 μετανάστες αγνοούνται μέχρι αυτή την στιγμή.

Μιλάμε για οικογένειες μεταναστών που διέμεναν στην Ελλάδα, άρα το ντηλ κλείστηκε εδώ από τους Τούρκους και τους καλοπληρωμένους Έλληνες συνεργάτες τους.

Μία απλή ανάκριση στους διασωθέντες, αρκεί για να αποκαλυφθούν οι Έλληνες δουλέμποροι, συνεργάτες των κεμαλοναζί όπου μοιράζονται τα χρήματα του δουλεμπορίου “ανοίγοντας τα σύνορα”.

Ούτε γι’ αυτούς τους μετανάστες θα δείτε κάποια πορεία αλληλεγγύης, αντίθετα θα δείτε δεκάδες για την Frontex που σώζει ζωές αλλά “χαλάει την πιάτσα” στους εμπόρους του τρόμου.

Σπάστε λοιπόν το απόστημα των καθαρμάτων – ελληναράδων δουλεμπόρων που..
 βρίσκονται εντός των τειχών παρέχοντας προστασία – νταβατζηλίκι στους μετανάστες, εξασφαλίζοντας τους χαρτιά και ασυλία από τις αρχές με το αζημίωτο.

Αυτοί είναι οι δολοφόνοι, όχι μόνο τώρα, αλλά σε κάθε φρικιαστική δολοφονία από τις χιλιάδες (για τις οποίες δεν βγάζουν άχνα) που έχουν διαπράξει οι δουλέμποροι εις βάρος μεταναστών.

Τι φοβάστε δηλαδή; Μην βρείτε κανέναν “συγγενή” πρασίνου στο κύκλωμα; Ή μήπως αποκαλυφθούν τίποτα διαδρομές μαύρου χρήματος σε ενστόλους που φημίζονται για τον υπερβάλλοντα ζήλο σε γυναικόπαιδα και “εκκλησιαζόμενους”;

Από τα παράλια της Πελοποννήσου παρέλαβε το σαπιοκάραβο τους 263 λαθρομετανάστες όπως πληροφορείται το Crimes on air από Αξιωματούχο του Λιμενικού Σώματος. Το καράβι-φέρετρο είναι Τουρκικό, εξού και το όνομά του “HASAN REIS”. Οι μετανάστες-ναυαγοί τελικό προορισμό θα είχαν την Ιταλία, ανοιχτά της Λευκίμης στην Κέρκυρα όμως έπνεαν ισχυροί άνεμοι που έκοψαν στα δυο το σαπιοκάραβο, με αποτέλεσμα να αγνοούνται 22 άτομα. Αυτήν την ώρα στελέχη του Λιμενικού στην Κέρκυρα διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν αν ανάμεσα στους διασωθέντες βρίσκεται ο Τούρκος δουλέμπορος. Πολλοί από τους μετανάστες γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα και ταξίδευαν με τις οικογένειες τους. Ανάμεσά τους είναι 15 παιδιά και 10 γυναίκες. Δεν διέμεναν όλοι τους στην Πάτρα αλλά και στην Αθήνα και όπως πληροφορείται το
posted by Olympiada
Crimes on air είναι μέλη οικογενειών που φαίνονται να είχαν προσαρμοστεί με την Ελληνική πραγματικότητα, όπως εξάλλου μαρτυρά και το ντύσιμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...