Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ντόρα Μπακογιάννη “Η κυβέρνηση δεν τολμά να συγκρουστεί με τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ”

φωτό αρχείου
Έκκληση για σοβαρότητα απηύθυνε από το Ηράκλειο η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς όπως είπε ζούμε στην εποχή όπου οι πάντες κινδυνολογούν. Παράλληλα ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν τολμά να συγκρουστεί με τα «σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ», ενώ επιτέθηκε στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, λέγοντας ότι....
 κανείς δεν έχει δικαίωμα να απειλεί με μπλακ άουτ.
Η κ. Μπακογιάννη σε συνέντευξή της μετά τη διήμερη περιοδεία της στην ανατολική Κρήτη και τις επαφές που είχε με τους φορείς, κατηγόρησε για ατολμία την κυβέρνηση στο θέμα των μεταρρυθμίσεων λέγοντας ότι «η κυβέρνηση δεν τολμάει να συγκρουστεί με τα επονομαζόμενα «σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ» και επειδή δεν τολμάει να συγκρουστεί μαζί τους , «το μεγαλύτερο τίμημα το πληρώνουν οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, ο ιδιωτικός τομέας». «Κερδίζει μεν πολιτικό χρόνο», είπε, «όμως το τίμημα το πληρώνουν οι πολλοί για να κερδίσουν τα προνόμια οι λίγοι».
«Ο κόσμος», είπε, «θέλει την αλήθεια. Ρεαλιστικές προτάσεις κι ένα μπούσουλα εξόδου από την κρίση. Αυτό που από τη μεριά τους τονίζουν, είναι πως δεν μπορεί πλέον ο ιδιωτικός τομέας να ταΐζει ένα σπάταλο κράτος . Γι αυτό χρειάζεται μείωση του κράτους, να γίνει πιο αποτελεσματικό και να προχωρήσουν ταχύτερα οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στηρίζοντας τον ιδιωτικό τομέα που είναι η αγελάδα η οποία παράγει το γάλα για την οικονομία μας».
Ακόμη η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας επανέλαβε ότι ανησυχεί για την πορεία απορρόφησης των ευρωπαϊκών κονδυλίων, γι αυτό χρειάζεται, όπως είπε, μια διαφορετική αντιμετώπιση από την κυβέρνηση στην γραφειοκρατία που ταλανίζει τις όποιες αποφάσεις για επενδύσεις.
Η κ. Μπακογιάννη επισκέφθηκε σήμερα την κεντρική λαχαναγορά του Ηρακλείου όπου είχε συνάντηση με τους εμπόρους, στη συνέχεια την Αρχιεπισκοπή όπου συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο, και τέλος συναντήθηκε με εκπροσώπους των τουριστικών φορέων.
Newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...