Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Δημοκρατική Συμμαχία: Σε αντιευρωπαϊκή τροχιά κινείται η ΝΔ

Photo for this article
Στρίμωγμα της Ν.Δ. επιχειρεί η Δημοκρατική Συμμαχία, με ανακοίνωσή της, προτάσσοντας τη θέση, ότι πρέπει το σύμφωνο για το ευρώ να ψηφιστεί από τη Βουλή.
Το κόμμα της κ. Μπακογιάννη προβάλλει το επιχείρημα ότι η Ν.Δ. κινείται σε αντιευρωπαϊκή τροχιά και αποφεύγει να τοποθετηθεί, σε μια χρονική στιγμή που ...
βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως π.χ. ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης, υποστηρίζουν την αναγκαιότητα ψήφισης του συμφώνου για το ευρώ.
Από το γραφείο Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
«Σε μια περίοδο που η εθνική συνεννόηση και η ανάγκη συμφωνίας των κομμάτων στα αναγκαία βήματα για να αντιμετωπίσουμε την κρίση αποτελεί συνθήκη επιβίωσης για τη χώρα, είναι αδιανόητο πολιτικά κόμματα να ξορκίζουν την προοπτική αυτή ακόμη και για τα απολύτως αυτονόητα, όπως είναι ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας και οι υποχρεώσεις της ως χώρα-μέλους της ευρωζώνης.
Η θέση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν απαιτείται να κυρωθεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο το σύμφωνο για το ευρώ, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι θυσιάζει τον ευρωπαϊκό του χαρακτήρα και προσανατολισμό για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων και ισορροπιών».
Mediasoup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...