Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ο Σαμαράς δέχεται εισηγήσεις για την διαγραφή Καραμανλή

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
Στη Συγγρού βλέποντας τις δημοσκοπήσεις έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι η κληρονομιά της διακυβέρνησης Καραμανλή, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στην διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματα. Το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος της Ν.Δ., σύμφωνα καλά ενημερωμένες πηγές του...
 parapolitika.gr, γίνεται αποδέκτης διαφόρων εισηγήσεων, που έχουν ως στόχο τον απογαλακτισμό της σημερινής Ν.Δ., από τις επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης. «Αν δεν διαχωρίσουμε δημόσια την θέση μας, θα πάθουμε μεγάλο πατρατράκ» λένε, οι σκληροί της Συγγρού, στις κατ’ ιδίαν κουβέντες που έχουν με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΗΜΙΤΗ
Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν ότι ο Παπανδρέου κέρδισε τις εκλογές και ενίσχυσε σημαντικά την ηγετική του εικόνα, όταν αποφάσισε ν’ αφήσει εκτός ψηφοδελτίων τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Το αυτό προτρέπουν τον Σαμαρά να κάνει και στην περίπτωση του Κώστα Καραμανλή. Η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ., είχε απορρίψει ανάλογες εισηγήσεις κατά το παρελθόν. Ωστόσο, τώρα, βλέποντας και τις δημοσκοπήσεις έχει αρχίσει να το ξανασκέφτεται. Σε πρώτη φάση, ο κ. Σαμαράς, έχει αποφασίσει να καυτηριάσει δημοσίως τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης μέσω τρίτων. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης για την απογραφή Αλογοσκούφη. Στη περίπτωση που δεν αποδώσει η συγκεκριμένη στρατηγική, τότε, θα τεθεί επί τάπητος και το θέμα της διαγραφής του Καραμανλή.
ΑΞΙΖΕΙ: Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξει αντίδραση μέσω κύκλων του πρώην πρωθυπουργού στις δηλώσεις Μιχελάκη.
 parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...