Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Τετ α τετ Σαμαρά - Καραμανλή στο μνημόσυνο του ιδρυτή της Ν.Δ

Ένα θερμό εναγκαλισμό και μια σύντομη συζήτηση για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα είχαν σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά τη σημερινή συνάντηση τους με αφορμή το...
 μνημόσυνο του ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή που διοργάνωσε το ομώνυμο Ίδρυμα.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό πρακτορείο,  οι δύο πολιτικοί είχαν μία σύντομη συζήτηση τόσο για τις πολιτικές εξελίξεις για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας όσο και για την χθεσινή ανακοίνωση της ΝΔ.
Και οι δύο θέλησαν να δείξουν ότι η προσωπική τους σχέση είναι σε καλό επίπεδο και να διασκεδάσουν φήμες περί μεταξύ τους προστριβών.
Μετά τη λήξη της τελετής ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον Αντώνη Σαμαρά και τη σύζυγό του με έναν θερμό εναγκαλισμό, αφού του ευχήθηκε για την εορτή του Πάσχα.
Στην τελετή, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας, τα μέλη του ιδρύματος Αχιλλέας Καραμανλής, Πέτρος Μολυβιάτης, Προκόπης Παυλόπουλος, οι πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων της ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Γιαννης Βαρβιτσιώτης, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Λευτέρης Ζαγορίτης, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...