Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ντόρα: Η ΝΔ είναι ένα άλλο κόμμα απο αυτό που ήταν στο παρελθόν!

bakogianni vima.jpg
«Η ΝΔ είναι ένα άλλο κόμμα από αυτό που ήταν στο παρελθόν» δήλωσε η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», Ντόρα Μπακογιάννη.
Για το θέμα των μεταναστών τόνισε ότι δεν υπάρχει οριστική λύση, λέγοντας ότι η παρουσία της Frontex από μόνη της δεν λύνει το πρόβλημα. Αναφερόμενη στο θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου είπε ότι «υπάρχει μία γενικευμένη ανομία».
Η κ.Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στη ΝΕΤ, τόνισε ότι η έννοια του ασύλου μπορεί να ισχύει, αλλά πλέον για ιστορικούς λόγους. «Κανείς δεν κινδυνεύει σήμερα κατά την έκφραση των απόψεών του. Κατά τη γνώμη μας η αστυνομία μπορεί να ...
παρεμβαίνει κάθε φορά που θα διαπράττεται ένα αυτόφωρο αδίκημα μέσα στα Πανεπιστήμια. Σήμερα, ο νόμος προβλέπει την παρέμβαση της αστυνομίας μόνον όταν υπάρχουν εγκλήματα κατά ζωής» είπε.
Aναφερόμενη στο θέμα των μεταναστών, η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», τόνισε πως δεν υπάρχει οριστική λύση και ιδίως με όσα συμβαίνουν σε Αίγυπτο, Τυνησία και Αλγερία τα πράγματα θα χειροτερεύσουν. Το θέμα της παράνομης μετανάστευσης, που αφορά στη χώρα μας θα πρέπει να μπει στην ΕΕ με μεγαλύτερη πίεση, γιατί δεν αφορά μόνον εμάς, τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...