Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Μήνυμα Καραμανλή σε Σαμαρά: Αποκαταστήστε τον Ρουσόπουλο!

karamanlis_nd_7.jpg
Αν πίστευε ο Σαμαράς ότι η αρχηγία στο κόμμα της Ν,Δ. είναι απλή ιστορία, μάλλον βγήκε γελασμένος. Δεν αρκούν οι ψήφοι των απογοητευμένων νεοδημοκρατών για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων. Στο κόμμα του Κώστα Καραμανλή αυτός που θα τον διαδεχθεί πρέπει να έχει την έγκριση του. Και ο Σαμαράς έχει πολλά μειονεκτήματα που δεν του επιτρέπουν να επιβληθεί και να ελέγξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Καταρχήν από την ανάληψη της αρχηγίας φρόντισε να εκθέσει την κυβέρνηση Καραμανλή απαξιώνοντας το σημαντικό έργο που ο Καραμανλής άφησε. Ισως η τακτική ...
Σαμαρά να ήταν περισσότερο επιθετική στον Καραμανλή και στους συνεργάτες του ακόμη και από τα στημένα ψέμματα του ΠΑΣΟΚ.
Επίσης εξαπέλυσε πρωτοφανείς διώξεις εναντίον των βαριδίων, όπως αποκαλούσε τους πρώην υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή, τους οποίους και τελικά διέγραψε, διαλύοντας την παράταξη και καθηλώνοντας την στο 18%. Βέβαια δεν σκέφτηκε ότι για την βουτιά στις δημοσκοπήσεις φταίει η ανικανότητα του ίδιου και των συνεργατών του.
Επιπλέον προσπάθησε με την αμέριστη βοήθεια των οπαδών του " του δικτύου 21" να αλλάξει την ιδεολογία και την φυσιογνωμία του κόμματος, αποσκοπώντας στον μετασχηματισμό της ΝΔ σε ΠΟΛΛΑΝ. 
Όλα αυτά όμως δεν του βγήκαν, γιατί δεν έχει ούτε το κύρος, ούτε την πολιτική παρουσία αλλά ούτε και τους συνεργάτες (Αβραμόπουλος, Δήμας, Κρανιδιώτης, στελέχη Πολιτικής άνοιξης, κλπ).
 Και το κυριότερο δεν έχει το κόμμα το οποίο μένει προσκολλημένο στον Κώστα Καραμανλή ο οποίος παρά την λάσπη και τις επιθέσεις Σαμαρά, Παπανδρέου έχει την αγάπη του λαού που κατάλαβε ότι ο μόνος πρωθυπουργός που υπηρέτησε την Ελλάδα και τους Έλληνες ήταν ο Κώστας Καραμανλής.
Όσο για το άνοιγμα που έκανε στα βαρίδια (τους συνεργάτες του Καραμανλή), δεν πρόκειται να πείσει κανένα. Με πισωγυρίσματα δεν γίνεται πολιτική. Το βίωσε και στο παρελθόν, μετά την αποστασία του από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την οποία έστειλε το κόμμα της ΝΔ για 11 χρόνια στην αντιπολίτευση. 
Πλέον τα μηνύματα του Κώστα Καραμανλή προς τον Σαμαρά, είναι σαφέστατα. Αποκατάσταση των στελεχών που άδικα εξέθεσε ολιγωρόντας ο ίδιος ο νυν αρχηγός. Τα γαλάζια στελέχη που και τα ίδια υπέστησαν απαξίωση από την ομάδα Σαμαρά, απαιτούν την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας τους και την αναγνώριση του έργου τους.
 Έτσι  στη ΝΔ είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν στις συνεχείς δηλώσεις περί  επιστροφής του Ρουσόπουλου. Μετά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και ο Βαγγέλης Αντώναρος τάχθηκε εμμέσως υπέρ της επιστροφής στη ΝΔ του πρώην υπουργού Επικρατείας.
Ο βουλευτής της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, είπε με έντονο τρόπο ότι ο Θ. Ρουσόπουλος πρέπει να αποκατασταθεί πολιτικά, μετά την πανηγυρική αθώωσή του από την διακομματική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Βατοπεδίου...
Ας δούμε τώρα τι έχει να πει ο φέρελπις αρχηγός της ΝΔ αλλά και τι έχουν να πουν όλοι όσοι επιδίδονταν σε συκοφαντίες εναντίον των πρώην υπουργών του Καραμανλή.
Seirios
Πηγή: Παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...