Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

"Εμφύλιος" ΣΥΡΙΖΑ- Δημ. Αριστεράς

Και ξαφνικά οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, με την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ (λόγω κυρίως του μεταναστευτικού) και τα σταθερά ποσοστά της Δημοκρατικής Αριστεράς οδήγησαν σε…ενδοαριστερό εμφύλιο.

«Με θλίψη βλέπουμε αυτές τις μέρες και το παιχνίδι εξουσίας που παίζει η ηγεσία της Δημοκρατικής Αριστεράς, των πρώην συντρόφων μας και τους καλούμε να ...
αναλογιστούν ότι ο δρόμος που τραβούν είναι αδιέξοδος. Απευθυνόμαστε κυρίως στον απλό κόσμο, όχι στην ηγεσία. Στον κόσμο που με ανιδιοτέλεια έχει ιστορικές ρίζες σ’ αυτό το χώρο που ονομάζεται χώρος της ανανεωτικής αριστεράς. Δεν έχει το ιστορικό δικαίωμα η ηγεσία αυτή, στο όνομα της ανανεωτικής αριστεράς, να δώσει νομιμοποίηση σε καταστροφικές πολιτικές» τόνισε μιλώντας στην ΚΠΕ του κόμματός του ο κ. Αλέξης Τσίπρας, μ’ αφορμή τη συμμετοχή του κόμματος του κ. Φώτη Κουβέλη στο πρόγραμμα Δημοσιονομικού Σχεδιασμού 2012-15.

Στον Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε η «Δημοκρατική Αριστερά»:

«Η Δημοκρατική Αριστερά κρατά απολύτως υπεύθυνη στάση απέναντι στη χώρα και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, εν αντιθέσει με τις ανεύθυνες επιλογές και τη στάση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ».

Και όσο φουντώνουν τα σενάρια των πρόωρων εκλογών, τόσο θα φουντώνουν και οι αντιπαραθέσεις και ο «εμφύλιος» συνολικότερα στην Αριστερά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...