Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί ο Γ. Παπανδρέου υπονομεύει τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη;

Η Ρωσία δεν αποχωρεί από το σχέδιο Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη τόνισε o εκπρόσωπος της Transeft, Ίγκορ Ντεμίν, σε δηλώσεις του στο πρακτορείο RIA Novosti, διαψεύδοντας έτσι πληροφορίες που διοχετεύτηκαν στον Τύπο περί ρωσικής αποχώρησης από το σχέδιο κατασκευής του αγωγού  .
«Δεν σκοπεύουμε να διαλύσουμε την εταιρεία του σχεδίου, αλλά να ασχοληθούμε με την ελαχιστοποίηση των εξόδων», διευκρίνισε ο Ντεμίν.
Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι η...
 Βουλγαρία έχει έως σήμερα το μεγαλύτερο χρέος στη διακρατική εταιρεία του αγωγού και όπως έκανε γνωστό, «μετά από αυτήν σταμάτησε τη χρηματοδότηση και ο άλλος εταίρος, η Ελλάδα», με αποτέλεσμα η χρηματοδότηση της Trans-Balkan Pipeline B.V. να γίνεται σήμερα μόνο από τη ρωσική πλευρά.
Από τα όσα αναφέρει ο Ίγκορ Ντεμίν  επιβεβαιώνει όλα τα παλαιότερα άρθρα μας σχετικά με τις προθέσεις του κ. Γ. Παπανδρέου για τον αγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη
Ο κ. Γ. Παπανδρέου  φρόντισε, με κάθε τρόπο, να υπονομεύσει ένα έργο στρατηγικής σημασίας για την Ελλάδα, μη πληρώνοντας τη συμμετοχή της χώρας στην κοινοπραξία που το έχει αναλάβει..
Και ας έλεγε ότι προεκλογικά ότι “η Ελλάδα θα διασφαλίσει τα συμφέροντά της τόσο στην κατασκευή, όσο και στη λειτουργία αυτού του αγωγού”….
Το Γιατί υπονομεύει αυτό το τεράστιο έργο στρατηγικής σημασίας,  θα το εξηγήσει ο κ. Γ. Παπανδρέου στον ελληνικό λαό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...