Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Αποχαρακτηρισμός» Καρατζαφέρη από Μιχελάκη…

Αποστάσεις από τον προ ετών χαρακτηρισμό σαν «ακραίου» του κ. Καρατζαφέρη από τη ΝΔ, πήρε ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Γ. Μιχελάκης.  Ο κ. Μιχελάκης διέψευσε τα περί συνεργασίας ΝΔ και ΛΑΟΣ, αλλά απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Δεν σχολιάζουμε τα κόμματα, ούτε τους δίνουμε χαρακτηρισμούς. Εγώ αυτό που ...
επαναλαμβάνω, με αφορμή και τα σχετικά δημοσιεύματα, γιατί φαντάζομαι σ’ αυτά αναφέρεστε, είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα απ’ όλα αυτά τα οποία έχουν γραφτεί».  

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ  προχώρησε και  σε μια δήλωση που επιδέχεται  πολλαπλές  ερμηνείες για το τι σημαίνει η ενότητα της Κεντροδεξιάς.  «Για εμάς, η ενότητα της Κεντροδεξιάς είναι στη βάση, είναι στο λαό» δήλωσε ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος επανέλαβε την ίδια θέση χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις, κατά τις  αλλεπάλληλες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την σημασία της δήλωσης. 

Οι  συγκεκριμένες  αναφορές, «φούντωσαν» και πάλι  τα σενάρια για ενδεχόμενη εκλογική συνεργασία ΝΔ και ΛΑΟΣ,  μετά και τις δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη στον Real Fm, που είχαν προηγηθεί. Με τις συγκεκριμένες  δηλώσεις ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κατέλθει το κόμμα του αυτοδύναμο στο απώτερο μέλλον στις εκλογές, ανάλογα και με την πολιτική συγκυρία.
Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...