Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Η Μπατζελή συσπειρώνει βουλευτές


Γύρω από το πρόσωπο της Κατερίνας Μπατζελή συσπειρώνονται το τελευταίο διάστημα αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τις επιπτώσεις που έχει στην εικόνα της Κυβέρνησης και τις εκλογικές προοπτικές της, η εφαρμογή του μνημονίου.
Η Κατερίνα Μπατζελή είχε αποπεμφθεί άτσαλα από το...
 υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στον ανασχηματισμό του Σεπτεμβρίου, με το παρασκήνιο να λέει ότι «πλήρωσε» την άρνησή της να είναι υποψήφια στις Περιφερειακές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ. Έκτοτε, η ίδια διατήρησε μια αξιοπρεπή αποστασιοποίηση, δεν διαφώνησε δημοσίως, ούτε και άσκηση σκληρή κριτική για τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης.
Σήμερα ωστόσο, την ώρα που οι φωνές στο εσωτερικό της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ πληθαίνουν, η Κατερίνα Μπατζελή βλέπει πολλούς συναδέλφους της να ακούνε προσεκτικά τις απόψεις που διατυπώνει κατ’ ιδίαν, και να την προτρέπουν να «τα λέει» πιο συχνά, και δημοσίως.
«Υπάρχουν πολιτικές που δεν εξηγούνται σωστά στους πολίτες, οι οποίοι επιβαρύνονται, χωρίς να βλέπουν να υπάρχει η προοπτική για ένα άμεσο αντίκρισμα των θυσιών τους», είπε πρόσφατα η Κατερίνα Μπατζελή, και στον πυρήνα του επιχειρήματός της, συνοψίζεται ο προβληματισμός πολλών συναδέλφων της για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Υπό την έννοια ότι αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι το Κίνημα έχει αποκοπεί από κοινωνικές ομάδες που παραδοσιακά το στηρίζουν, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση πολιτικά.
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...