Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Δήμος Αθηναίων: Καταιγίδα παραιτήσεων αντιδημάρχων για το θέμα των μεταναστών


Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, έκανε δεκτή την παραίτηση του αντιδημάρχου, αρμόδιου για τα οικονομικά του δήμου, Γιώργου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δήλωσε «παρών» στην πρόταση του Καμίνη σχετικά με το ζήτημα των 300 μεταναστών απεργών πείνας.

Κατόπιν τούτου και ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Διαμερισμάτων, Φώτης Προβατάς, δήλωσε ότι...
 παραιτείται από τη θέση του, παραίτηση η οποία επίσης έγινε δεκτή.

Και ο κ. Προβατάς είχε δηλώσει «παρών» στην ψηφοφορία για την ίδια πρόταση. Υστερα από τις εξελίξεις αυτές ο κ. Προβατάς επισήμανε στο Βήμα on line ότι «θα μπορούσαν να συγκεραστούν τα δύο κείμενα, το ψήφισμα του Δημάρχου και το ψήφισμα του Δήμου Θεσσαλονίκης, το οποίο είχαν προτείνει άλλες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να βγει μία ομόφωνη απόφαση».

«Παρούσα»  ψήφισε, τέλος, και η κυρία Νέλλη Παπαχελά αντιδήμαρχος Παιδείας. Εντονη υπήρξε η φημολογία ότι και εκείνη παραιτείται. Οπως δήλωσε στο Βήμα on line η κυρία Παπαχελά: «Οταν από το βήμα ο δήμαρχος έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Αναγνωστόπουλου θεώρησα ότι ζητά και την δική μου. Τα περαιτέρω θα διευκρινιστούν σύντομα μεταξύ του δημάρχου και εμού».

Μάλιστα, η κυρία Παπαχελά, νωρίτερα είχε επισημάνει στο Βήμα on line σχετικά με την στάση που κράτησε στην ψηφοφορία τα εξής: «Δεν είναι αμφισβήτηση σε καμιά περίπτωση του Δημάρχου. Επρεπε να συμπληρωθεί η πρόταση με πρόσκληση προς την κυβέρνηση να επισπεύσει τις διαδικασίες εξέταση των αιτημάτων των μεταναστών».


 http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=385889&dt=21/02/2011#ixzz1Eg0qTIET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...