Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Τι είπαν Ρουσόπουλος-Καραμανλής

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Μια συνάντηση πολιτικού χαρακτήρα, ανάμεσα στον Κώστα Καραμανλή και τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο, στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην πλατεία Μαβίλη, αποκαλύπτει σήμερα το «Πρώτο Θέμα».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κώστας Καραμανλής ήταν εκείνος που ζήτησε από τον Θοδωρή Ρουσόπουλο να συναντηθούν, προκειμένου να...
 συζητήσουν την πολιτική πραγματικότητα, καθώς και τις μελλοντικές σχέσεις τους. Δηλαδή, το ενδεχόμενο επαναδραστηριοποίησης του άλλοτε πανίσχυρου υπουργού Επικρατείας στο πλευρό του επί 13 χρόνια αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης επικοινωνιακής ομάδας, στρατηγικής και πολιτικού σχεδιασμού.
Το «Πρώτο Θέμα» υποστηρίζει ότι Καραμανλής και Ρουσόπουλος συζήτησαν ακόμη το ενδεχόμενο μιας συνέντευξης του πρώην πρωθυπουργού, εφ’ όλης της ύλης, πιθανότατα στην κρατική τηλεόραση, προκειμένου να του δοθεί η ευκαιρία να απαντήσει σε όσα του καταμαρτυρούν, για τα πεπραγμένα της θητείας του στη διακυβέρνηση του τόπου.
Όπως αποκαλύπτει το «Πρώτο Θέμα», αυτή ήταν η πρώτη πολιτικού περιεχομένου συνάντηση του Κώστα Καραμανλή με τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο, μετά από πολύ καιρό, καθώς δυο άλλες εμφανίσεις του πρώην εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ στο γραφείο της πλατείας Μαβίλη, είχε περισσότερο εθιμοτυπικό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...