Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Επεισοδιακή ομιλία Παπανδρέου στο Βερολίνο: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, να ληστεύει το λαό».

Η Αθήνα θα εξοφλήσει στο σύνολό της, την οικονομική στήριξη που έλαβε από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε ομιλία του στο Βερολίνο, σύμφωνα με το Reuters.

Σημειώνεται ότι η ομιλία πραγματοποιήθηκε μετ’ εμποδίων αφού Έλληνες φοιτητές, που τάσσονται εναντίον της πολιτικής του κυβερνώντος κόμματος, διέκοπταν συνεχώς την ομαλή της διεξαγωγή, φωνάζοντας συνθήματα και βρίζοντας.

Όπως μεταδίδει ο Αθήνα 984, ένα από τα...
 συνθήματα που φώναζαν ήταν «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, να ληστεύει το λαό». 

«Εγώ θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις των παιδιών», είπε ο πρωθυπουργός, κάνοντας μάλιστα την πρόταση αν υπάρχει κάποιος εκπρόσωπός τους να λάβει το λόγο, χωρίς να εισακουστεί.

«Χρειάζεται ο διάλογος, εγώ είμαι ανοιχτός στο διάλογο», είπε ο πρωθυπουργός. Πρόσθεσε ότι «στην Ελλάδα χρειάζεται να κάνουμε μεγάλες αλλαγές», σημειώνοντας ότι «μακάρι η διαμαρτυρία από μόνη της να έλυνε το πρόβλημα στην Ελλάδα». Η διάλεξη του πρωθυπουργού συνεχίστηκε μετά την αποχώρηση των νεαρών από την αίθουσα.

Ο κ. Παπανδρέου, ανέφερε εξάλλου πως η Ευρωζώνη χρειάζεται να χρησιμοποιήσει όλα τα χρηματοοικονομικά εργαλεία για την επίλυση της κρίσης χρέους, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης ευελιξίας του υφιστάμενου μηχανισμού διάσωσης


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...