Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

"Εφιάλτης" ο Ελληνοαμερικανός Πέτρος Γαλάτουλας για την Ελλάδα και τον Χρήστο Παπουτσή

"Εφιάλτης" ο Ελληνοαμερικανός Πέτρος Γαλάτουλας για την Ελλάδα και τον Χρήστο Παπουτσή protothema
O Έλληνας ομογενής Πέτρος Γαλάτουλας, επιδεικνύοντας απαράδεκτη συμπεριφορά προς την ελληνική κυβέρνηση, "έκοψε" από τη λίστα των καλεσμένων εκδήλωσης, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, τον υπουργό...
 προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, ο οποίος εκπροσωπούσε τον Έλληνα πρωθυπουργό και την Ελληνική κυβέρνηση.
Ο ΓΓ του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας με το "έτσι θέλω" αποφάσισε απαγορεύσει στον Έλληνα υπουργό να παρευρεθεί στην εορταστική εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρών και μίλησαν οι βουλευτές που εκπροσωπούν το Κοινοβούλιο στους εορτασμούς της Ομογένειας για την Εθνική Επέτειο.
Ο κ. Παπουτσής, φανερά ενοχλημένος, κληθείς να απαντήσει για το εάν θα παρευρισκόταν στην επίσημη εκδήλωση είπε χαρακτηριστικά: "Πώς να έρθω σε μια εκδήλωση την στιγμή που δεν έχω προσκληθεί; Εσείς πάτε κάπου απρόσκλητος;".

Η γενική Πρόξενος Άγη Μπαλτά επιβεβαίωσε την είδηση και έθεσε τα ακριβή γεγονότα ενώπιον του Γ' Αντιπροέδρου του ΔΣ κ. Δημήτρη Δημητρίου και του μέλους και αντιπρόσωπο στην Ομοσπονδία, Θεόδωρου Παυλάκου.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ένταση συνεχίστηκε και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στον Άγιο Δημήτριο όταν ο κ. Γαλάτουλας, πραγματοποιώντας "αντίποινα" αγνόησε επιδεικτικά και τη γενική Πρόξενο κ. Μπαλτά, την οποία είχε επίσης αφαιρέσει από τη λίστα των καλεσμένων, λόγω του ότι επιβεβαίωσε την ανάρμοστη συμπεριφορά στο πρόσωπο του υπουργού.
Αποτέλεσμα ήταν η κυρία Μπαλτά αφενός μεν να αναγκαστεί να παρευρεθεί στην εκδήλωση "απρόσκλητη", αφετέρου δε να μην καταφέρει καν να χαιρετήσει στην εκδήλωση, όπως και τυπικά ορίζει το πρωτόκολλο
Newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...